Calvarul unei vedete: Avril Lavigne luptă cu boala Lyme, după ce a fost muşcată de o căpuşă

Soţul cântăreţei canadiene, Chad Kroeger, are şi el probleme de sănătate şi se va opera în curând


Avril a povestit că nu doar familia i-a fost alături, ci şi fanii. "Stăteam în pat, mă uitam la clipurile create de ei şi am făcut exact ce fac şi acum. Am plâns mult. Sincer, m-am simţit foarte, foarte iubită. Şi poate pare banal să spun asta, dar am simţit fanii aproape în acest proces", a mărturisit ea.

Vedeta a mai spus că a decis să vorbească public despre suferinţa ei în speranţa că îi va ajuta şi pe alţii să lupte cu această maladie.

"Există speranţă. Boala Lyme chiar există. Şi o puteţi învinge", a fost mesajul ei pentru persoanele diagnosticate cu această maladie.

Avril se va întoarce pe scenă pe 25 iulie, când va interpreta noul ei single, "Fly", la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice Speciale, de la Los Angeles, eveniment rezervat sportivilor cu dizabilităţi intelectuale, relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Soţul artistei, Chad Kroeger, are şi el probleme de sănătate: solistul trupei Nickelback şi-a anulat recent turneul nord-american după ce a fost diagnosticat cu un chist pe corzile vocale.
Din fericire, acesta poate fi operat, iar Chad va suporta intervenţia la începutul lunii iulie, apoi va lua o pauză impusă de medici.


Foto: ABC, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iulie 2015
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cris pe 1 Iul 2015, 11:18
    boala lime

    pentru Oblio Capusele stau in iarba si de acolo se urca pe caini, pisici, capre ... animale salbatice si oameni. Sigur ca pentru animalele domestice exista deparazitare dar pentru om nu.

    0
    1

  • Adela Badescu pe 1 Iul 2015, 11:04
    Boala Lime

    Informatia este valabila - ca simptomatologie ,mai ales celor care lucreaza in spatii cu iarba ,in care pot exista capuse[am intalnit un caz in America, la o persoana tanara , careia ii placea sa stea pe iarba ,in parcuri, la picnic, etc.]Greu de diagnosticat datorita manifestarii clinice, comune multor boli- asa cum se spune si in articol .Dar nu s-a scris nimic despre ce este mai important:TRATAMENTUL!!!

    1
    0

  • oblio pe 1 Iul 2015, 08:17
    eh, mde...

    asa e cand stai prea aproape de catei nedeparazitati...

    2
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod