Cabral Alex Chelba Colectiv

Cabral, mesaj emoţionant pentru prietenul pierdut în tragedia din Colectiv: „De fiecare dată când o iau pe ulei, plâng”

Cabral a scris un mesaj impresionant în care îl evocă pe prietenul său, fotograful Alex Chelba, unul dintre tinerii care și-a pierdut viața în urma tragediei din Colectiv, de pe 30 octombrie 2015.

Alex Chelba, în vârstă de 33 de ani, a încetat din viaţă la Spitalul de Arși din Capitală. El a fost victima cu numărul 39 al tragediei care a marcat România în toamna anului trecut. Cabral și Alex erau prieteni la cataramă, iar moartea fotografului l-a răvăşit pe realizatorul TV.

La aproape opt luni de la dispariția tânărului, acesta nu poate trece peste pierderea suferită. Cabral nu se poate obișnui cu moartea lui Alex şi i-a dedicat un mesaj emoţionant pe blogul său.

“Salut, Alex...

Aici e OK.

Suntem la fel de proști cum ne-ai lăsat. Politicienii fură, traficul e de rahat, tata e în Japonia și mașina mea tot scoate fum la pornire și nu știu cum să-i dăm de cap. Mi-am luat niște lumini simpatice la studio, am tras niște portrete pe care ți-ar fi plăcut să le demontezi.

Am poză cu noi doi pe birou, atunci când te gâdilam să râzi la poză, mi-a înrămat-o Zop și o țin acolo, îți vorbesc în continuare în fiecare dimineață, știi asta deja. Mi-e dor de tine. Acum o oră am deschis o sticlă de rose cu Andreea, am băut-o mai mult singur, ea a adormit deja.
Știi, de când ai plecat mă țin să nu beau. De fiecare dată când o iau pe ulei plâng. Îmi pare rău c-ai plecat, îmi pare rău c-ai plecat așa, îmi pare rău că nu am putut face mai mult. Că n-am putut face mai mult nici înainte și nici după. Vorbim de tine destul de des.

Lui Vasilescu îi vin tot timpul gânduri cu tine, îl simt și pe el că-l seacă c-ai plecat. Te pomenim des, știi... Am vrut să-mi iau o geantă foto nouă, dar m-am răzgândit, știam că nu-ți place brandul ăla, am rămas la ce-ți plăcea ție.
Dar cam scumpe, bă...

Scriu acum niște plictiseli groaznice și-mi curg lacrimile pe obraji. Penibil? Mi-e dor, bă. Mi se părea aiurea când îi vedeam pe oameni turnând pe pământ din paharul lor, spunând ”pentru cei morți”. Am ajuns să fac asta și să mă gândesc la tine și la mamaia Maria, la Edi Balauru, la Diculeasa, la Bari… ați plecat toți și ne-ați lăsat aici cu părerile de rău...

E 03:17 dimineața. Ți-aduci aminte când am tras cadrul ăsta? Ți-am zis că vrea Bâtu o poză mișto în mișcare… ai zis să tragem un panning și-am luat trotineta asta mai mică cu două numere decât ar fi trebuit să fie.
Oamenii spun că viața merge mai departe și că cei plecați sunt uitați… o idioțenie. Mi-e dor de tine. Ne e dor de tine"
, a scris Cabral pe blogul său.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Iunie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod