Anastacia, şedinţă foto impresionantă după ce a învins cancerul

Anastacia foto
Cântăreaţa a mărturisit că s-a obişnuit greu cu urmele lăsate de mastectomie, dar a demonstrat că şi-a recâştigat încrederea în ea prin pictorialul îndrăzneţ pe care l-a făcut


Anastacia a adăugat că i-a luat mult timp să se obişnuiască cu tăieturile de pe piele, cicatricile sale fiind mai mari decât cele practicate de obicei în mastectomie pentru că medicii au trebuit să lucreze pe lângă tatuajele ei. Participarea la show-ul TV a ajutat-o, însă, să-şi reclădească încrederea în sine şi să nu mai resimtă atât de puternic impactul cicatricilor.

"Orice lucru mic pe care îl fac, inclusiv participarea la Strictly Come Dancing, mă ajută să recapăt o părticică din feminitatea pe care cancerul mi-a răpit-o. Când faci atâtea operaţii câte am eu, pierzi multe din senzaţiile pe care le trăieşti ca femeie şi pe care nu le vei mai avea niciodată înapoi", a mărturisit vedeta.

"Senzaţiile pe care le dădeau sfârcurile mi le-a luat cancerul, iar asta e o mică parte din mine care va rămâne pierdută pentru totdeauna. Dar acum, după Strictly şi după şedinţa asta foto, simt în sfârşit că redevin femeia care eram odată", a mai spus ea.

Potrivit ziarului amintit, Anastacia colaborează cu un institut de cercetare a cancerului pentru a populariza importanţa mamografiei în depistarea precoce a cancerului de sân şi a creat o linie de chat pentru femeile care vor să discute cu persoane care au trecut prin această experienţă, notează cotidianul citat.

Născută pe 17 septembrie 1968, la Chicago, Anastacia Lyn Newkirk este o cântăreaţă americană de muzică pop-soul cu influenţe rock, renumită pentru vocea ei puternică. Albumul ei de debut, "Not that kind", care include piesa "I'm Outta Love", a avut un succes imens, ocupând primul loc în topurile muzicale din opt ţări din Europa, Asia şi Oceania. Următoarele două albume au avut şi ele succes, consolidându-i statutul de vedetă. În total, discurile sale s-au vândut în peste 30 de milioane de exemplare.

Artista care a cântat şi în România este cunoscută pentru vocea gravă şi abilitatea de a atinge note muzicale înalte, fiind încadrată în grupul sopranelor dramatice. Cu peste 30 de milioane de discuri vândute şi o serie de hituri, precum "I'm Outta Love", "Paid My Dues", "Left Outside Alone" şi "Pieces of a dream", Anastacia a devenit un simbol al muzicii pop din întreaga lume.

Vocea Anastaciei este considerată de MTV Asia "un miracol", întrucât ea este specifică persoanelor de culoare. De asemenea, Anastacia este considerată de unii fani "o Janis Joplin modernă", în timp ce publicaţia The New York Times o socoteşte ca fiind un artist charismatic şi un "fenomen vocal".

Cântecul de debut al artistei, "I'm Outta Love", combină elementele muzicale din stilul dance şi cel funk. Muzica inclusă pe albumele "Not That Kind" şi "Freak of Nature" se încadrează în genul pop, însă majoritatea compoziţiilor de pe acestea includ influenţe din stiluri diferite. În urma experienţei cancerului mamar, Anastacia a simţit nevoia de a se reinventa, dând naştere stilului "sprock", o alăturare de elemente muzicale specifice muzicii pop, rock şi soul. Cel de-al treilea album, "Anastacia", este dominat de acest stil, la el adăugându-se influenţele muzicii R&B.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod