Adrian Hădean in bucatarie

Adrian Hădean pleacă de la Master Chef! De ce a fost demis celebrul bucătar?

Florin Bontea, Sorin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu
Florin Bontea, Sorin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, cei trei magnifici ai show-ului Master Chef

Adrian Hădean: Nu aruncaţi mâncarea!

”Dacă am învățat ceva din meseria mea și din anii de practică în bucătăria de restaurant, am învățat că un frigider organizat e cel puțin la fel de important ca o mașină de gătit funcțională. În primul rând, știi ce și de unde să iei când ai nevoie, în al doilea rând reduci riscul ca mâncarea să trecă de termenul de valabilitate și prin asta eviți risipa.

Una peste alta, un pic de ordine n-a omorât pe nimeni, ba din contră. Poate nu pare costisitor să arunci capătul unui baton de brânză azi, două roșii mâine, o jumătate de castravete sau de avocado peste alte două zile, dar dacă ne obișnuim să adunăm banii mărunți reprezentați de toate astea, vom constata cu groază (sper) că o bună parte din veniturile noastre ajung la coșul de gunoi sub formă de resturi alimentare. Nu vreau să vă servesc texte de genul <noi aruncăm mâncare și Africa moare de foame>, în fond, orice om lucid știe că lumea nu funcționează așa și că Africa nu va prospera pentru că nu mai arunc eu capetele de brânză, prefer să vă atrag atenția asupra bugetului propriu și asupra sumei cu care rămâneți dacă nu mai aruncați mâncarea înainte de vreme și din care puteți inclusiv să faceți donații către cauze care luptă cu foametea din diverse zone ale globului”, a scris Adrian Hădean pe blogul său.
Fosta vedetă a Pro TV militează pentru ca oamenii să renunţe la a mai arunca alimentele care le prisosesc şi conduce un proiect prin care urmăreşte să stopeze risipa de mâncare.

18 Mai 2016
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • NEMESIS pe 19 Mai 2016, 14:24
    PE CINE INTERESEAZĂ AȘA CEVA ?

    Eu, când dau peste o emisiune culinară, nu știu cum să schimb mai repede canalul. Mănânci ca să trăiești, nu trăiești ca să te uiți cum se face mâncarea.

    4
    2

  • luiza pe 19 Mai 2016, 11:26
    pro tv

    PRO TV - un post creat si condus de evrei sub lozinca cine nu este cu noi este impotriva noastra. Putem observa foarte usor ca ei sunt o mare familie si este foarte greu pentru un intru sa reziste prea mult inre ei. era absolut normal cu un angajat PRO care habar nu am ce gusturi culinare nobile are , sa reprezinte aceasta emisiune, avand in vedere ca vine de la PRO FM..In concluzie: aceste emisiuni preluate de catre pro tv nu pot fi prezentate, etc...decat de oamenii LOR . In fine...se observa cu ochiul liber..aceeasi oameni peste tot , cuplati intre ei, care se f..t intre ei si apoi se divorteaza si se regrupeaza..etc...Sotia acestui domn brailean Exarhu este cea care l-a sustinut financiar mereu inclusive intrarea la pro tv.

    3
    2

  • Bibi pe 19 Mai 2016, 06:36
    Protest

    Sa va ia gata, cu Masterchefii vostri, cu Chefii la cutite si cu Iadul Bucatarilor, cu Pitici de vara si Cireasa de pe tort , cu Vedete la apa sau Ferma vedetelor, cu In puii mei, ca nea-ti "omorat"cu atata prostie in fiecare seara. Dar programati-le in noapte. ptr. ca oricum nimeni nu se uita la asa ceva, iar seara lasati-o filmului asa cum ne-am invatat de o viata de om si cum este frumos si norma

    8
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod