Improv4business – un nou concept marca Actelier

La început de vară, Actelier lansează pogramul "Improv4business".

Deja cunoscută pentru atelierele din ultimii trei ani, echipa Actelier se orientează spre un program fresh și extrem de dorit. Pe data de 9 iunie‬, la ora 19.30, la sediul din strada Transilvaniei nr. 10, se dă startul primului antrenament din seria de 10, antrenamente ce se vor desfășura de-a lungul a 5 săptămâni, de două ori pe săptămână, respectiv luni și joi.  


Improvizația este abilitatea prin care iți poți accesa rapid creativitatea în situații neprevăzute. Acest workshop intensiv de improvizație ajută la dezvoltarea spontaneității, imaginației, intuiției și flexibilității precum și la creșterea încrederii în sine.

Toate acestea se petrec într-un mediu distractiv, lipsit de concurență, în care fiecare se poate explora pe sine. Exerciții, jocuri, situații limită, personaje, ascultare reală, povești duse departe (foarte departe :)), atenție, acceptare și autenticitate. Acestea sunt cuvintele cheie. Totul într-un cadru mega-relaxat.
La finalul cursului, participanții mai curajoși au ocazia de a performa pe o scenă, în fața unui public (doar dacă vor dori).


Actelier este un studio de tehnici de actorie aplicate în business.

Trainerii, Camelia Pintilie și Mihai Munteniță, actori profesioniști, au construit în timp un antrenament potrivit pentru antreprenori, program bazat pe exerciții de actorie ce la stau baza dezvoltării personale și cunoașterii de sine. Acum, datorită experienței ca improvizatori, au decis sa dea startul atelierului 'Improv4business'.
Înscrierile se fac online, pe site-ul http://www.actelier.eu/, până la data de 31 mai.
Improvizează vara asta ceva doar pentru tine!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod