Rezervă-ți locul la cea mai importantă gală dedicată femeilor de afaceri

Business Women Forum Romania (BWFR) marchează începutul anului 2017 cu o gală de excepție care își propune să aducă împreună într-un cadru festiv, comunitatea de business din România. Pe 19 ianuarie, membrele Business Women Forum Romania, alături de prieteni și parteneri ai organizației se întâlnesc la Willbrook Platinum, Bambus Ballroom pentru o seară în care networking-ul de calitate este completat cu speech-uri memorabile ale unor vorbitori de renume, cu momente speciale de entertainment și degustare de vinuri.
De asemenea, comunitatea BFWR va face o retrospectivă a succeselor obținute în 2016:
•    atingerea unui număr de 1600 de membre, doar din București
•    conceptul și managementul a peste 50 de evenimente de networking, workshop-uri, seminarii și târguri
•    suport acordat IMM-urilor din numeroase domenii de activitate
•    sprijin pentru peste 20 de organizații non-guvernamentale prin facilitarea participării gratuite la activitățile BWFR, susținându-le astfel dezvoltarea și integrarea în comunitatea de afaceri.
•    Sprijinul financiar de 5000€ acordat Asociației Down Plus București în urma participării la emisiunea Bravo, România cu o echipă formată din 14 membre BWFR
•    Lansarea Made in Womania, prima cooperativă a designerilor și artiștilor din România care participă împreună în târguri speciale
•    Lansarea aplicației mobile BWFR, cu acces gratuit pentru membrele forumului, pentru a facilita comunicarea dintre acestea

În timpul Galei, se va organiza o licitație tăcută pentru obiecte puse la dispoziție de partenerii evenimentului.
Fondurile obținute vor merge către Asociația Ana și Copiii, această contribuție urmând a fi utilizată la ridicarea fundației noii lor case.
Pentru că BWFR își dorește să fie o sursă de inspirație permanentă pentru membrele sale, “Maruca” By Ionela Lupu ,“Pulse studio” by Maria Toader  & Laura Dimancea și designerul Karmen Herșcovici, membre BWFR își vor prezenta cele mai recente colecții. Protagonistele acestui fashion show vor fi chiar membrele forumului.

“Gala Business Women Forum Romania este cel mai mare și cel mai important eveniment al comunității noastre, este momentul în care sărbătorim succesele din anul anterior și marcăm obiectivele pentru 2017.
Anul acesta, BWFR a ajuns la 1600 de membre și am dezvoltat nenumărate proiecte în beneficiul comunității business din România. Pentru anul viitor, ne propunem să creștem în continuare și să extindem activitatea BWFR în Sibiu, Brașov și Constanța.” Osnat Peled, Președinte BWFR
Partenerii principali ai evenimentului sunt: Marionnaud Romania, World Class, Mentor Capital & Business Advisory, Willbrook. Acestora li se adaugă o listă de peste 20 de companii și parteneri media care susțin activitatea BWFR pe tot parcursul anului.

Bilete pentru această gala pot fi cumpărate accesând: http://www.bwfr.org/gala2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod