Adele nu mai dă înapoi după ce a slăbit aproape 50 de kilograme: Silueta rezistă!

Vedeta a postat pe Instagram două imagini noi în care își etalează silueta incredibilă la care a ajuns după ce a slăbit enorm.

Transformarea prin care a trecut Adele continuă să-i fascineze pe fani, toată lumea fiind surprinsă de aspectul ei fizic atât de schimbat. O surpriză accentuată și de izolarea impusă de pandemie, când artista a fost mai puțin vizibilă, astfel că fiecare fotografie nouă postată pe rețelele de socializare a avut un impact multiplicat.

Adele a revenit în atenție în weekend, când a publicat pe Instagram cu mai multe imagini în care își etalează silueta incredibilă. Într-una dintre acestea, cântăreața în vârstă de 32 de ani apare în fața televizorului pe ecranul căruia rula înregistrarea unui concert al ei, îmbrăcată într-o ținută lejeră, de interior.

Într-o altă imagine, Adele este surprinsă în timp ce dansează în rochia pe care a purtat-o pe scenă la festivalul de la Glastonbury, în 2016.

Recunoscută pentru că oferă rareori publicității informații despre viața sa personală, Adele a avut grijă să mascheze anumite detalii din casa ei care apăreau în imagini, acoperindu-le cu emoji în formă de inimioare roșii, relatează Fox News.

În comentarii, un fan a întrebat-o pe artista britanică dacă plănuiește să lanseze un material nou, iar aceasta i-a răspuns: "Sigur că nu.

Corona nu a dispărut. Stau în carantină. Poartă mască și ai răbdare."

Zvonuri despre o nouă relație


Un schimb de mesaje amuzante al artistei cu rapperul Skepta (37 de ani) a alimentat din nou speculațiile potrivit cărora cei doi ar avea o relație.

După despărțirea artistei de Simon Konecki, anul trecut au apărut zvonuri despre o posibilă relație pe care Adele ar fi început-o cu Skepta. Potrivit Daily Mail, artistul britanic al cărui nume real este Joseph Junior Adenuga, a avut în 2018 o relație cu supermodelul Naomi Campbell (49 de ani).

În octombrie, o sursă a declarat că Adele a dus relația cu Skepta la un alt nivel, prezentându-l prietenilor ei, printre care și actorul James Corden. "Nimeni nu și-a dat seama, dar s-a înfiripat o aventură nebună între Adele și Skepta", a spus sursa citată de The Sun, adăugând că aceștia se simt bine împreună după ce fiecare a trecut printr-o despărțire și că au o legătură specială. "Unii dintre prietenii lor speră și prevăd că ei ar putea forma un cuplu minunat cândva, amândoi sunt reținuți în privința vieții private și sunt foarte dedicați copiilor lor în primul rând", a mai spus persoana citată.

Adele are un băiat, Angelo, cu fostul ei soț, iar Skepta a devenit tată în noiembrie 2018.



Una dintre cele mai populare voci din industria muzicală, Adele are o avere netă de peste 120 de milioane de euro și a cucerit peste 146 de premii, inclusiv nouă premii Brits, 15 Grammy și un Oscar.

Skepta este și el un artist de succes, având o avere de 4,37 de milioane de euro, conform The Sun.

Schimbare radicală de look


Adele a surprins pe toată lumea când a împlinit 32 de ani, pe 5 ami. A doua zi, ea a publicat pe Instagram o fotografie care i-a uimit pe mulți dintre cei 33,5 milioane de admiratori. Cu o siluetă incredibilă, evidențiată de o rochie mini neagră, artista părea o cu totul altă persoană.

Cântăreața a slăbit 44,5 kilograme, iar perioada de izolare socială nu a oprit-o să continue acest proces început în urmă cu mai multe luni. Aceasta a fost prima sa postare pe Instagram din 2020 după ce ea a uimit întreaga lume cu o fotografie de la petrecerea de Crăciun în care își dezvăluia noul look.

Potrivit anturajului ei, vedeta se află acum într-o stare bună din punct de vedere fizic și mental după ce s-a schimbat incredibil de mult.

Cum a slăbit Adele


Adele a început să slăbească accelerat, urmând o dietă austeră, cu doar 1.000 de calorii pe zi, și cu un program zilnic de exerciții, în care Pilates joacă un rol important.

Sub îndrumarea antrenoarei sale de fitness Camila Goodis, faimoasă pentru rezultatele obținute de clienții ei și foarte căutată de vedete, și încurajată de efectele rapide, vedeta s-a atașat de programul stabilit.

Adele și-a dorit această transformare fizică, inspirată de fiul ei, Angelo, în vârstă de șapte ani. "A ajuns în punctul în care nu se mai simțea bine. Știa că trebuie să schimbe ceva, pentru că dorea să fie cea mai sănătoasă mamă posibil", a declarat, anul trecut, o sursă pentru People. "Toată concentrarea sa în timpul procesului de slăbire a fost pe obiectivul de a fi sănătoasă și să-și trateze corpul mai bine. Nu a fost niciodată vorba despre slăbit", a adăugat aceasta.

Citește și: 10 femei care arată fabulos la vârsta lor. Timpul este prietenul lor


În iunie 2019, surse citate de presa britanică au spus că noul regim i-a oferit "o nouă viață" cântăreței după divorțul de Simon Konecki. Cei doi s-au despărțit în aprilie 2019 și au deschis procedura de divorț în septembrie. Ei erau împreună din 2011.

În octombrie anul trecut, Adele a scris într-o postare pe Instagram: "Obișnuiam să plâng, dar acum transpir." Ulterior, au apărut în presă și detalii despre regimul ei de fitness.

Procesul de transformare fizică, întins pe mai multe luni, a inclus pilates, ridicarea greutăților, reducerea la maximum a consumului de zahăr și respectarea dietei Sirtfood.

Dieta pe care o urmează artista se bazează pe consumul unor produse vegetale precum kale, hrișcă, nuci, rucola, ceapă şi ţelină, pentru a reduce apetitul și a activa sirtuina, o proteină cu un rol important în controlarea metabolismului celulelor.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod