7 ani de singurătate: Natalie Imbruglia nu-și mai găsește iubirea după divorț

Cântăreața australiană în vârstă de 40 de ani a trecut prin mai multe relații eșuate, iar acum se simte mai bine pe cont propriu.

Se spune că timpul vindecă rănile, dar pentru Natalie Imbruglia această metodă nu funcționează. Deși au trecut șapte ani de la divorțul de rockerul Daniel Johns, artista este tot singură.

Î

Tot ce-mi doresc e să fiu fericită. Nu-mi pasă de altceva. Dacă asta înseamnă să renunț la muncă și să trăiesc într-un sat, atunci așa să fie!Natalie Imbruglia
n pofida celebrității și a frumuseții sale, Natalie nu are noroc în dragoste. După câteva tentative eșuate de a încropi o legătură serioasă, ea a ajuns să se mulțumească cu singurătatea.
"Stând pe picioarele mele atâta timp m-a făcut să mă mulțumesc așa cum sunt. Sunt o supraviețuitoare. Sigur, mă simt singură uneori, dar poți să fii singur și într-o mulțime", a mărturisit artista pentru ediția australiană a revistei OK!.

După divorț, Natalie, care a devenit cetățean britanic în 2013, s-a bucurat de viață în spatele reflectoarelor presei. "Am iubit și am mai mai avut niște relații, dar nu ați auzit nimic despre asta pentru că sunt o persoană rezervată", a explicat ea.

Imbruglia, despre care s-a scris că a avut relații cu starul trupei One Direction, Harry Styles, și cu actorul de comedie David Walliams, recunoaște că de vină pentru incapacitatea ei de a avea o relație stabilă sunt atracția ei pentru "tipi-problemă" și tendința sa de a se impune în cuplu.


Cu toate acestea, ea nu-și pierde speranța că va avea o familie. Iar vârsta nu i se pare o barieră de netrecut în calea visului de a avea copii. "Nu-s îngrijorată că ticăie ceasul. Sunt sănătoasă și mă simt bine. Încă mai am timp", a mărturisit ea pentru publicația citată.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod