7 ani de singurătate: Natalie Imbruglia nu-și mai găsește iubirea după divorț

Deși păreau că se potrivesc, Natalie și Daniel Johns s-au despărțit în 2008, după cinci ani de căsnicie


Deocamdată, Natalie pune pe primul plan fericirea sa personală și cariera. Artista locuiește la Londra și promovează acum cel de-al cincilea album de studio, intitulat "Male", o colecție de coveruri ale unor piese masculine celebre, precum "The Wind", de Cat Stevens, "The Waiting", de Tom Petty, "Only Love Can Break Your Heart", de Neil Young, şi "Friday I'm in Love", un cântec al trupei punk The Cure.

Natalie Imbruglia consideră că "Male" este un album personal, intim, care se diferenţiază categoric de "albumele trendy din timpurile actuale".

Precedentul ei album de studio, "Come to Life", a fost lansat pe piaţă la sfârşitul anului 2009.

Sigur, mă simt singură uneori, dar poți să fii singur și într-o mulțimeNatalie Imbruglia
Materialul discografic a urcat pe locul 20 în topurile din Marea Britanie și pe 25 în Australia, dar solista spune că nu o interesează vânzările. "Din punct de vedere spiritual, nu mai sunt o carieristă. Pentru mine, fericirea înseamnă succesul. Tot ce-mi doresc e să fiu fericită.
Nu-mi pasă de altceva. Dacă asta înseamnă să renunț la muncă și să trăiesc într-un sat, atunci așa să fie!"
, a mai spus cântăreața.

Natalie Imbruglia, născută în Australia şi devenită cetăţean britanic, de asemenea actriţă, a devenit cunoscută pe scena muzicală în 1997 cu single-ul "Torn", care i-a adus o nominalizare la premiile Grammy.

Cântăreaţa australiană a concertat în România de două ori, la Cerbul de Aur, în 2005, şi la un eveniment de lansare a unui nou model de autoturism, în 2008.

La începutul anilor '90, ea s-a făcut remarcată ca actriţă în serialul australian "Neighbours".
La doi ani după ce a părăsit echipa serialului, Natalie a început o carieră în muzică, lansând hitul internaţional "Torn". Albumul său de debut, "Left of the Middle", a fost lansat în 1997 şi a fost vândut în peste şapte milioane de exemplare, notează Mediafax. Au urmat materialele discografice "White Lilies Island" (2001), "Counting Down the Days" (2005) şi "Come to Life" (2009), însă acestea nu au putut egala succesul comercial al albumului său de debut.


Foto: Hepta, Daily Mail

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod