Horoscopul săptămânii 28 septembrie-4 octombrie. Află previziunile pentru zodia ta!

Viața sentimentală a nativei din Fecioară va fi vizibil afectată de unele probleme exterioare, cel mai probabil legate de bani.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Fie că ești singură sau nu, în această perioadă vei avea parte de schimbări semnificative în viața sentimentală. Dacă ești angajată într-o relație serioasă, aceasta poate să se strice iremediabil, iar dacă ești singură, ai toate șansele să te trezești cu un iubit fără măcar să îți dai seama!

În această săptămână nu vei întâmpina dificultăți cu privire la starea ta de sănătate, orice afecțiune pe care o ai ori se ameliorează, ori stagnează. Din păcate însă, cineva apropiat suferă de o boală serioasă și va avea nevoie de ajutorul tău. Vei fi vizibil afectată!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Este foarte important ca în această perioadă să înveți să faci unele compromisuri pentru bunul mers al relației tale amoroase. Dacă depui atât tu, cât și partenerul tău, eforturi pentru a vă rezolva problemele, cu siguranță acest lucru se va vedea în cel mai scurt timp.

Riscul de accidentări este crescut în această perioadă, de aceea se recomandă mai multă prudență. Dacă suferi de anumite afecțiuni, aceastea pot suferi schimbări bruște, iar ajutorul medicului este obligatoriu. Nu lăsa nimic la voia întâmplării!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Traversezi o perioadă excepțională din punct de vedere sentimental, fie că ești singură sau nu. Dacă ești angajată într-o relație serioasă poți primi o cerere în căsătorie; la fel de bine dacă ești căsătorită poți primi vestea că urmează să ai un bebeluș. Situația este bună și în cazul în care ești singură, cel mai probabil vei întâlni pe cineva care îți va schimba viața în bine.

Te vei simți destul de obosită în această perioadă, iar lipsa de vlagă nu va trece neobservată de șefii tăi. Încearcă să iei o pauză, altfel aceștia te vor obliga oricum să o faci. În alte condiții, riști să faci unele greșeli de neiertat și să îți pui și sănătatea în pericol.

Capricorn(22 decembrie - 20 ianuarie)

Se anunță schimbări notabile pe plan sentimental în această perioadă, de aceea trebuie să fii pregătită pentru orice. Poate fi vorba de ceva rău în egală măsură cu ceva bun, însă în oricare dintre condiții tu trebuie să te adaptezi rapid.

Nu te preocupă deloc starea ta fizică ori psihică, de aceea ignoranța cu care îți tratezi starea de sănătate ar putea să îți aducă probleme în viitorul apropiat. Cel mai probabil, lipsa timpului sau grijile legate de job te vor aduce în pragul extenuării. Ai nevoie de o pauză!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vei avea parte de unele schimbări importante în viața ta în aceste zile, și pot fi și bune, dar și rele. Dacă afli o veste neașteptată despre iubitul tău, este foarte important să gestionezi situația cu calm și să fii în stare să porți o discuție pașnică și concisă cu acesta.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, însă e posibil ca din cauza agitației în care trăiești nici să nu sesizezi unele semnale de alarme. Dacă acest lucru se va adeveri, este foarte important să iei măsuri chiar dacă nu este nimic grav!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Comunici mult mai ușor cu cei dragi în această săptămână și ai toate șansele ca unele probleme dintre voi să se rezolve de la sine. Între tine și partener se instalează liniștea și în sfârșit vă puteți bucura de mai multă intimitate!

Nu vei avea bătăi de cap din acest punct de vedere, starea ta fizică este una de invidiat și totul ți se datorează numai ție. Duci o viață echilibrată și așa ar trebui să fie și de acum înainte, alimentația și sporul nu trebuie să dispară din rutina zilnică!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

E posibil ca în această perioadă să te lași dusă de val și să nu îți mai pese de nimeni și nimic. Această schimbare a ta îl va face pe iubitul tău să creadă că îi ascunzi ceva sau că nu îl mai iubești. Brusc simți nevoia de libertate și chiar dacă nu faci nimic greșit, răceala ta va crea o distanțare între tine și partener.

Vei fi plină de energie în această perioadă, iar sănătatea nu pare că îți va crea niciun fel de problemă. Încearcă totuși să faci mai mult sport și să te ocupi de aspectul tău fizic mai atent, mai ales că și organismul îți va mulțumi pentru asta în viitor.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este foarte important ca în această săptămână să fii cât mai conectată cu familia ta, ei sunt singurii pe care te poți baza necondiționat. Ai parte de momente speciale alături de cei dragi, însă din cauza jobului nu ai mai putut să te bucuri de asta în ultima perioadă.

Traversezi o perioadă destul de stresantă, iar nervii tăi sunt puși la grea încercare. Încearcă să te protejezi mai mult și să iei lucrurile așa cum sunt, fără să le dai o altă semnificație. Te poți lovi de dureri de cap insuportabile mai ales seara înainte de culcare!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

În această perioadă te axezi mai mult pe distracție, decât pe dragoste. Nu este un lucru greșit, din când în când cu toții avem nevoie să facem ce ne trece prin cap, fără să mai ținem cont de reguli. Această atitudine îți este benefică doar dacă nu ești angajată într-o relație serioasă.

Dacă fizicul tău este unul de invidiat, nu același lucru se poate spune și despre starea de spirit. Ești tot mai îngândurată și nemulțumită de viața pe care o duci, lucruri care te pot aduce în pragul depresiei. Acceptă ajutorul celor din jur!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca cei dragi să îți aducă unele reproșuri în aceste zile, însă trebuie să fii conștientă că au dreptate. Nu ai timp de ei și te gândești la orice în afară de nevoile lor, lucru care ar putea să creeze tensiuni între voi cât de curând.

Pui totul la suflet, iar asta îți poate cauza probleme de sănătate. Faptul că întorci totul pe dos și analizezi fiecare vorbă care îți este adresată te va măcina pe interior fără să îți dai seama. Încearcă să fii mai indiferentă și să îți urmezi visul!

Leu(22 iulie - 22 august)

În această săptămână ai șansa la o noua viață, și cel mai probabil partenerul tău ți-o va oferi. Dacă ați întâmpinat probleme grave în cuplu, acum se pare că o poți lua de la capăt cu mult mai mult optimism și poftă de viață ca înainte. Dacă formați o echipă, puteți trece mult mai ușor peste orice greutate!

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această perioadă, situație care te va ajuta să te ocupi liniștită de celelalte sectoare ale vieții tale. Te preocupă situația ta financiară și ai suficiente resurse pentru a fixa problemele cu care te confrunți!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Unele probleme exterioare îți pot afecta viața de cuplu fără să poți face ceva în acest sens. Partenerul tău de viață se lasă foarte ușor influențat de ce se petrece în jur, iar tu ai mult de muncă din această cauză. Încearcă să nu îl schimbi, ci să îl accepți așa cum este, cu siguranță are destule calități.

Nu vei întâmpina probleme de sănătate acum, însă din cauza faptului că te stresezi prea mult din orice e posibil ca acestea să apară cât de curând. Mereu pui răul înainte și te îngrijorezi fără motiv, iar astrele te sfătuiesc să fii mai echilibrată și să trăiești mai mult clipa!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod