7 actrițe care au refuzat să slăbească pentru un rol

În prezent, există mai multe femei cu forme la Hollywood decât în urmă cu câteva decenii. Cu toate acestea, multe dintre ele s-au confruntat cu critici în ceea ce privește forma lor fizică, deși unele actrițe nu pot fi considerate nici măcar plinuțe.

Agenții de casting, producătorii sau regizorii fac adesea presiuni asupra starurilor și le cer să slăbească, chiar și atunci când nu este neapărat necesar pentru un rol. 

Citește și: 15 actori care s-au schimbat atât de mult pentru un rol încât sunt imposibil de recunoscut


Multe vedete au vorbit despre această situație, iar unele dintre ele au avut curajul să refuze atunci când li s-a cerut să slăbească.
 

Descoperă șapte actrițe care au refuzat să slăbească pentru un rol: 

1 din 8

Jennifer Lawrence

Jennifer a refuzat să slăbească pentru rolul Katniss din „The Hunger Games”. Ea este de părere că, în calitate de actriță, are capacitatea de a influența imaginea pe care tinerele fete o văd la TV. 
„Nu mă voi înfometa niciodată pentru un rol. Nu vreau ca fetițele să spună 'O, vreau să arăt precum Katniss, așa că o să sar peste cină.' Am încercat să îmi fac corpul să pară puternic, în formă, și nu slab și subnutrit", a declarat actrița într-un interviu. 
MAI MULT DESPRE: vedete, filme, roluri, actrite
17 Iulie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod