6 reguli de aur pentru un mariaj fericit, dezvăluite de Tom Hanks. Sfaturile unui om căsătorit de 31 de ani

Cuplurile rezistă cu greu la Hollywood, dar Tom Hanks și Rita Wilson "sunt din alt film". Căsătoriți de peste 31 de ani, ei au un mariaj solid și se iubesc la fel de mult ca în prima zi. Au trecut împreună prin multe, dar iubirea lor continuă să-i țină nedespărțiți și să-i facă fericiți. Statornicia lor nu-i deloc întâmplătoare: iată cele 6 reguli de aur care l-au ajutat pe Tom Hanks să aibă un mariaj fericit timp de peste trei decenii!

 

Foto: Thinking Humanity

1 din 7

1. Nu te căsători până la 30 de ani!

Tom Hanks și Rita Wilson s-au cunoscut în 1985, în timpul filmărilor pentru "Volunteers", în care jucau împreună un cuplu îndrăgostit. Cei doi nu erau singuri atunci: Hanks era însurat și avea doi copii, iar Wilson era logodită, Abia după trei ani în care și-au ținut relația secretă Hanks a divorțat și a cerut-o de soție pe Wilson.

Astăzi, actorul spune că s-a grăbit când s-a căsătorit prima oară pentru că era tânăr, impulsiv și muncea tot timpul. El crede că primul său mariaj ar fi trebuit să fie o decizie conștientă, nu una impulsivă. "Nu te căsători înainte de a împlini 30 de ani", este primul lui sfat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod