15 semnale că de acum ești fată mare

Ana, prietena mea, mi-a vorbit pentru prima oară despre Late Twenties. Ba chiar mi-a zis apăsat că simte cu vârf şi îndesat că americanii au dreptate. Că de la ei a pornit expresia asta

Ana, prietena mea, mi-a vorbit pentru prima oară despre Late Twenties. Ba chiar mi-a zis apăsat că simte cu vârf şi îndesat că americanii au dreptate.

Că de la ei a pornit expresia asta menită să înglobeze toate schimbările petrecute în ultimii noştri ani cu 2 în faţă. Dar de ce este atât de importantă această perioadă încât s-a născut chiar şi o expresie care să o definească?

Ştim despre pubertate, depresie post natală, premenopauză, menopauza, menstruaţie... Şi câte şi mai câte.

Manuale peste manuale, terapii, Osho, ashramuri, mesaje motivaţionale, cursuri de controlare a respiraţiei. Toate acestea ni se servesc pe tavă în lupta cu angoasele absolut fireşti ale vieţii, numite generic "perioade". Şi totuşi, care e treaba cu Late twenties şi cât de tare stă în picioare? E într-adevăr o revelaţie a ştiinţei, sau un instrument de marketing menit să nască noi dispute, subiecte pentru seriale şi talkshow-uri cu dezbateri contradictorii? Păi hai să vedem! Îţi las mai jos "simtomele" care te pun faţă în faţă cu adevărul gol goluţ.

Pe scurt: eşti mai aproape de 30 decât de 20!.

Şi aştept să-mi spui tu dacă e sau nu important!

Continuarea pe blogul Adelei www.adelapopescu.eu

adela-popescu
adela-popescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod