O nouă zi, un nou început

"Trezeşte-te în fiecare dimineaţă şi, înainte să cobori din pat, lasă-ţi corpul şi mintea să-şi reamintească că Dumnezeu te iubeşte deplin, necondiţionat şi etern. Nimic nu contează

"Trezeşte-te în fiecare dimineaţă şi, înainte să cobori din pat, lasă-ţi corpul şi mintea să-şi reamintească că Dumnezeu te iubeşte deplin, necondiţionat şi etern. Nimic nu contează mai mult decât asta.

Acesta este un adevăr care poate schimbă absolut orice. Sigur că sunt lucruri pe care le ştim, pe care le-am citit, pe care încercăm să ni le însuşim. Aproape ca pe o rugăciune... Dar dacă chiar o facem cu credinţă şi onestitate, apar minunile! Adică începem să le vedem, căci ele există!

Vă vorbeam acum câteva zile de o surpriză pe care v-o pregătesc.

Tadaaaam!!! Despre asta era vorba. Schimbarea la faţă a blogului meu! Sunt atât de fericită că nici nu vă puteţi imagina. Şi sunt fericită mai ales pentru că am avut pentru cine să o fac. Sunt super mândră de comunitatea frumoasă care s-a creat aici, încât aproape permanent mintea mea se preocupă cu lucruri despre care am putea vorbi şi pe care le-am putea dezbate.

Ştiu că pare deplasat, mai ales că probabil nu înţelegeţi ce legătură are introducerea cu ceva atât de "terestru" cum este schimbarea blogului.

Dar pentru mine nu este aşa. Blogul acesta este că un copil născut aproape prematur, dar care hrănit frumos, iubit, îngrijit, a ajuns acum să fie ditamai omuleţul!

Şi pentru asta sunt recunoscătoare. Pentru asta şi pentru altele. Şi nu uit să-mi amintesc în fiecare dimineaţă cât sunt de norocoasă că respir, trăiesc, merg, văd, simt...

Continuarea pe www.adelapopescu.eu

adela-popescu
adela-popescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod