Cum sa-ți dai pe spate iubitul

Când pur si simplu nu mai stii ce sa pui pe tine si ai sentimentul ca nimic, dar absolut nimic din dulapul tau nu te mai inspira, muta-ți privirea către rochiile de ocazie! Te uiti? Ce vezi?

Când pur si simplu nu mai stii ce sa pui pe tine si ai sentimentul ca nimic, dar absolut nimic din dulapul tau nu te mai inspira, muta-ți privirea către rochiile de ocazie!

Te uiti? Ce vezi? Paiete, matase, pietricele, materiale lucioase, croiuri sofisticate. Te întrebi ce tot vreau de la tine? Pai vreau sa treci putin peste ceea ce stiai despre rochia de ocazie. Vreau sa nu-ti mai împarti hainele în categorii: haine de munca, haine de stat prin casa, haine de gratar, haine de seara, haine de mers la prima întâlnire, haine pentru când vrei sa-i dai papucii!.

Vreau sa porti tocuri la pantalonii de trening sau bocanci la rochia de seara.

N-o sa-ti vina sa crezi ce o sa obtii. Dincolo de barierele de toate felurile pe care ni le punem singuri, începe frumusetea, creativitatea, libertatea.

Ca sa întelegeti mai bine ce spun, vin spre voi cu un exemplu. Mai stiti rochia mea alba Pnk Casual pe care am purtat-o anul acesta la Premiile Gopo? E! Desi, aparent, e o rochie pe care nu ti-o imaginezi altfel decât cu sandale, bijuterii pretioase si coafuri alease, eventual pe un covor rosu, astazi mi-a venit sa schimb putin perspectiva si sa o îmbrac diferit.

Adica! Cu o pereche de bocanci negri si o palarie drept pe cap.

Destul de atipic, trebuie sa recunoasteti.:) Radu s-a socat putin, întrucât rochia aduce mult cu una de mireasa, iar tinuta lui era departe de a fi confundata cu un smoking :)))) I-am explicat despre ce e vorba si a înteles:).

Si daca tot m-am autodeclarat principalul inamic al "uniformelor" merg pâna la capat si va lansez o provocare! Daca va place rochia mea si v-o doriti, as fi super fericita sa v-o ofer. Pentru asta, mi-as dori sa...

Continuarea pe blogul Adelei: www.adelapopescu.eu

adela-popescu
adela-popescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod