10 vedete despre care s-a zvonit că au murit

de Daniel Dumitrescu, 22 August 2016
Tom Cruise

Tom Cruise a murit! Un zvon lansat pe internet declanşează o isterie care durează câteva ore sau chiar zile, până când se dovedeşte că totul a fost o farsă.

În fiecare an apare cel puţin un zvon despre moartea unei celebrităţi, iar milioane de oameni distribuie creduli informaţii false şi neverificate. Dovadă că nu tot ce se scrie pe internet merită citit, cu atât mai puţin crezut, au fost mulţi care au luat de bună şi farsa cu iPhone-ul pe care poţi să-l încarci cu o... ceapă. Da, exact, cu o ceapă - s-a scris şi aşa ceva! Nu-i de mirare, aşadar, că unii reuşesc să creadă că a murit Angelina Jolie sau Tom Cruise - în jungla imensă a internetului există public pentru orice speculaţie aruncată la repezeală.

Diply.com trece în revistă vedetele pe seama cărora au apărut cele mai ciudate zvonuri despre moartea lor. Despre unii, de pildă Tom Cruise, s-a anunţat de atâtea ori că a murit încât probabil că dacă într-o zi chiar s-ar întâmpla nefastul eveniment, toată lumea ar zice că este o farsă.

Tom Cruise "a murit" de vreo 15 ori, face socoteala Diply.com. Ultima oară s-a întâmplat în 2013, când a apărut o ştire falsă care anunţa că a decedat într-un accident de maşină în Australia, după ce actorul a pierdut controlul maşinii în timpul unor filmări.

 

Miley Cyrus

În 2008 au fost mulţi care au crezut că Miley Cyrus a murit pe platourile de filmare, în timp ce o interpreta pe Hannah Montana. Anul acesta, o altă ştire falsă susţinea că vedeta a fost găsită fără viaţă în vila ei, în urma unei supradoze.

Miley a contraatacat imediat, postând pe Instagram o fotografie în care apărea topless.

 

Macaulay Culkin

Macaulay Culkin e abonat fără voia lui la ştiri dubioase în care i se anunţă moartea. Anul trecut, s-a zvonit că a fost găsit fără suflare în apartamentul său din New York şi imediat a apărut şi o pagină comemorativă de Facebook, intitulată "RIP Macaulay Culkin", care a strâns aproape un milion de like-uri!
Macaulay s-a amuzat şi a postat mai multe imagini pe Twitter pentru a demonstra că trăieşte.

 

Angelina Jolie

Un site cunoscut pentru farsele pe care le răspândeşte a anunţat că Angelina Jolie s-a sinucis.

De data asta, a împachetat informaţia falsă cu o tentă de credibilitate, scriind că CNN va difuza o înregistrare video în care actriţa îşi lua adio de la familie şi de la fani înainte de a-şi pune capăt zilelor.

 

Lady Gaga

Mai toate zvonurile despre moartea vedetelor susţin că acestea au decedat într-un accident de maşină. Nu face excepţie nici Lady Gaga, despre care s-a anunţat că a pierit într-un accident petrecut în Los Angeles. Pe urmă s-a aflat că mai mulţi fani ai lui Justin Bieber ar fi urzit acest zvon, supăraţi că piesele ei erau mai difuzate de posturile de radio decât cele ale idolului lor.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod