Tom Cruise

10 vedete despre care s-a zvonit că au murit

AFP/Mediafax

Şi despre Eminem s-a scris că a murit într-un accident auto. Ştirea falsă era însoţită de fotografiile unei maşini distruse, în care chipurile s-ar fi aflat celebrul rapper.
La scurt timp după acest episod, Eminem "a mai murit" o dată: cineva a făcut o pagină pe Facebook în care se anunţa că starul a fost înjunghiat mortal.

 

Nicolas Cage

Nicolas Cage "a decedat" în timp ce conducea motocicleta noaptea. Deşi nu sună credibil, au fost destui care s-au lăsat duşi de nas când au văzut pe Facebook poza unui sicriu în care, vezi Doamne, se afla trupul actorului.

Culmea prostiei, în titlu scria că el a murit în accident de motocicletă, iar în text că şi-a găsit sfârşitul într-un accident de schi.

 

Tom Hanks

Toată lumea îl iubeşte pe Tom Hanks, un personaj bonom, foarte plăcut şi un actor fără cusur. Probabil pe popularitatea lui a mizat cel care a fabricat zvonul că starul a încetat din viaţă. Tragicul eveniment s-ar fi petrecut în timpul unor filmări, când Tom Hanks a căzut de pe o stâncă.
Actorul se afla atunci în Canada şi nu i-a venit să creadă când managerul său l-a sunat şi i-a spus ce zvon circulă.

 

Russell Crowe

Russell Crowe "a murit" după ce a căzut într-o escaladă montană.

Actorul australian a scris pe Twitter că e o ştire falsă şi toată lumea să stea liniştită. "Nu ştiu cum am ajuns acolo, dar presa nu greşeşte niciodată", a scris el ironic.

 

Paris Hilton

Paris Hilton e o victimă frecventă a "farselor mortale". Prima oară i s-a întâmplat în 2007, când s-a zvonit că a fost înjunghiată în timp ce se afla în arest, apoi s-a spus că a murit într-un accident auto.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 August 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod