10 cupluri celebre a căror relație a început dintr-o aventură

Dragostea e surprinzătoare în showbiz: deși la început și-au dorit doar să se distreze puțin, aceste vedete au luat apoi lucrurile în serios.

Când ne îndrăgostim, avem senzația că va fi "pentru totdeauna". Dar putem vedea în jurul nostru că, de fapt, nu este atât de simplu; de multe ori, cineva își face loc în ecuația iubirii și o nouă ispită apare la orizont, atrăgând după ea ruperea unei relații. În lumea vedetelor dragostea e mereu surprinzătoare - uneori cuplurile încep cu dreptul viața în doi, dar se destramă, alteori pornesc de la o escapadă și trec la o legătură solidă.

Site-ul Brides Blush trece în revistă 10 cupluri celebre care au transformat o aventură într-o relație serioasă.
1 din 11

Antonio Banderas și Melanie Griffith

Banderas și Melanie Griffith s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru "Two Much" și s-au îndrăgostit lulea, deși amândoi erau căsătoriți. El era însurat cu Ana Lenz, ea era cu Don Johnson. Banderas și Melanie Griffith au divorțat și s-au căsătorit în 1996. Mariajul lor de 20 de ani părea unul dintre cele mai solide de la Hollywood, dar s-au despărțit în 2015. Au rămas în relații bune, iar Banderas a spus despre Griffith că este cea mai bună prietenă a lui.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod