Ce trebuie sa stii daca ajungi in Suedia

E bine de stiut:
Multi suedezi dau impresia ca prefera sa fie lasati in pace. Unii potdiscuta despre mici nimicuri, dar in fond prefera sa scape de oricebanala conversatie.
In Suedia stapineste-ti manifestarile de bucurie sau de tristete. Nusunt privite cu ochi buni.
Incearca sa te descurci singura, cetatenilor de aici nu le place sa lise ceara ajutorul, sa fie abordati de necunoscuti. In general lumea estefoarte tacuta si atunci cind vorbeste o face mai mult in soapta. Din cei8,8 milioane de locuitori circa 1 milion sunt imigranti.
Modestia esteuna din caracteristicile acestui popor. Suedezul s-a obisnuit sa "meargala tara" in timpul liber, sa manince knackebrod ("paine crocanta"), savorbeasca cu voce joasa, sa evite subiectele de conversatie care duc ladivergente.
Suedezii apreciaza deosebit de mult punctualitatea. Cetatenii acesteitari sunt in general linistiti si cumpatati si le este absolut imposibilsa-si schimbe personalitatea si sa devina vioi, iuti sau exuberanti.

Daca te afli in capitala Suediei si ai nevoie de informatii sau ajutor,apeleaza la Biroul de informare si promovare turistica al Romanieiin Suedia, care se afla pe strada Gamla Brogotan 36 - 38; Telefon:0046/821.02.53; Fax: 0046/ 82102.55; e-mail: rotoscand@telia.com.
 

Comentariile 101-102 din 102

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ciocoiu Petrica pe 27 Mai 2008, 11:45
    munca in suedia

    Am primit o oferta de munca in suedia.Toate bune si frumoase.Mi se ofera 1500 euro pe luna program de 8 ore si cazare ,la plantat de puieti.Iar contractul o sa-l semnez acolo dupa ce ajung.Mi se pare un pic prea frumos ca sa fie adevarat.

    1
    4

  • bucur mihai pe 21 Apr 2008, 21:54
    intrebari

    AS DORI SA VA INTREB DE CE ESTE SCRIS ARTICOLUL CU ATATEA GRESELI DE SCRIERE?ESTE CUMVA O LIPSA DE INTERES?AS DORI SA REVIZUITI ARTICOLUL SI SA CORECTATI GRESELILE DE SCRIERE(FOARTE EVIDENTE).LIPSA PAUZEI DINTRE CUVINTE DUCE LA DEZINFORMARE PARTIALA.VA MULTUMESC!

    4
    0
Pagina « 1 2 3 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod