1000 de felicitări de Paşte şi cele mai haioase mesaje de trimis pe sms

De Paşte te provoc la concurs de spart ouă. Am o presimţire că voi fi cel mai bun sau că te voi lăsa să câştigi dacă iepuraşul mă va umple de generozitate şi compasiune! Ce zici? Te rişti?

Vine o zi... când păşeşti cu smerenie pragul casei, când găseşti sursa de bucurie în sufletele oamenilor...! Când se-mparte lumină pentru fiecare: sărac şi bogat! Încă de copil ai început să iubeşti această sărbătoare! Vine Paştele! Sărbătoarea Înălţării Domnului!
 
Găseşte calea spre dăruire, iertare, înţelegere... Caută să fii mai bun, să fii aproape cu sufletul de cei care-ţi sunt şi prieteni, şi duşmani.
 
Bogăţia sufletească este darul cel mai de preţ pe care îl aduce iepuraşul. Împarte celor dragi cadouri: bucurie, voie bună, linişte sufletească şi înţelegere.
 
Întâlneşte cu evlavie, pietate şi armonie acest moment unic- Înălţarea Domnului.
 
Sărbătoarea Învierii revarsă speranţă, înţelegere şi bucurie în lăcaşul fiecăruia dintre noi. Deschide-ţi inima şi păşeşte cu pioşenie în acest cadru sacru.

 
"ISUS A FOST UN CRIN PRINTRE SPINI, IAR TU PRIN DRAGOSTEA LUI AI DEVENIT UN CRIN PRINTRE CRINI". LA MULŢI ANI ŞI HRISTOS A ANVIAT.
 
O singură dată pe an e Paştele - o zi specială, îmbogăţită de aroma bucatelor tradiţionale şi parfumul florilor de primăvară... şi al tău! Paşte fericit!
 
Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie, pentru alţii e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de servici ori şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!
 
Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că... Hristos a înviat!
 
Câtă vreme există speranţă, fie ca Paştele să aducă fericire tuturor bărbaţilor!
 
Cei care se războiesc să aducă pace, cei care urăsc să ştie să iubească, cei bogaţi să dăruiască.
 
Paştele ne aduce în inimă credinţă, încredere şi dragoste. Bucuria şi simplitatea acestor momente ne ajută să ne cunoaştem mai bine pe noi înşine, să apreciem adevăratele valori ale vieţii.
Şi asta se simte în orice are viaţă, în firul ierbii, în cântul păsărilor, în seninul cerului.
 
Pentru că Hristos a înviat...
 ...iubirea sa pentru oameni trezeşte natura la viaţă şi ne aduce primăvara în priviri şi bucuria în suflet.
 
Să-i mulţumim lui Hristos pentru darul vieţii!
 
Sper ca Paştele să-ţi întărească încrederea şi speranţa! Hristos a înviat!
 
Sper ca acest gând virtual să îţi aducă ce îţi doreşti tu cel mai mult! Paşte fericit!
 
Fie ca lumina Învierii Mântuitorului să vă inunde casa şi să vă aducă numai armonie, fericire şi multă iubire. Paşte fericit!
 
Fie ca Învierea Domnului să îţi aducă bucurie în suflet, la toată familia ta şi să nu uitaţi niciodată de Dumnezeu că el este Tatăl nostru, al tuturor. Vă urez un Paşte Fericit!
 
Fie ca Sfintele Sărbători Pascale să vă aducă lumină în case şi linişte sufletească! Hristos a înviat!

Iubirea ne aduce pe toţi împreună, oriunde am fi. Îi avem pe cei dragi în sufletul nostru. Să ne bucurăm de Sfintele Paşte, de căldura căminului.
Oriunde aţi fii, bucuraţi-vă de Paşte şi primiţi lumina Învierii Domnului.
 


Fie ca ziua sărbătorilor pascale să vă aducă multă sănătate şi să aveţi parte de tot ce vă doriţi. La mulţi ani! Din partea mea...
Sărbători fericite!
 
16 iepuraşi... 8 se spionează... 5 sunt la somnic şi frumos visează... 2 mai albiori dau cadou de sărbători...iar ultimul a citit acest sms. PAŞTE FERICIT!
 
Sărbătoarea Învierii varsă-n noi speranţă, bucurie şi nu lacrimi peste întreaga viaţă. Sărbătoarea şi nu masa în lumină ne-a-mbracat, Hristos, nu Iepuraşul, pentru noi a înviat! SĂRBĂTORI FERICITE!
 
Învierea Domnului să îţi aducă în suflet bucurie şi iubire. Paşte Fericit alături de cei dragi!
 
Râu de lumină curge din biserici Clopote vechi întregul cer răzbat Cu lumânări aprinse de la clerici Creştinii spun "Hristos a Înviat!"
 
Sfinele sărbători să vă aducă numai gânduri senine, lumină în suflet şi multe bucurii alături de cei dragi. Paşte fericit!
 
E ziua în care se naşte speranţa, iubirea şi gândul bun.
E ziua în care iertăm şi dăruim. E ziua Învierii domnului. Paşte fericit!
 
Cu ocazia acestei zile deosebite îţi urez ţie şi familiei un Paşte Fericit şi sănătate că în rest le faci pe toate!
 
A sosit clipa mult aşteptată a liniştii, împăcării, bucuriei şi binecuvântării sufletuluia... să lăsăm o clipă totul şi să mulţumim Domnului pentru tot ce ne-a dăruit
 
A venit timpul ca speranţa, credinţa şi iubirea să învie în sufletele noastre, aduse de Cel care este Calea, Adevărul şi Viaţa! Hristos a înviat!
 
Anul acesta cu ocazia sfintei sărbători a Învierii Domnului îţi doresc ca iepuraşul să nu uite adresa ta să vină la tine impovorat cu bunătăţi şi mai ales să îşi amintească  îţi dea cadoul meu: un plic cu o mie de pupici. Sărbători fericite!
 
Pentru mai multe mesaje, mergi pe pagina 3.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alex pe 24 Apr 2011, 10:58
    iepurasul norocos

    super tare si hristos a inviat

    2
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod