mesaj

Surpriza unui angajat de la Starbucks după ce a fost jignit de o clientă. Gestul ei a devenit viral - FOTO

Starbucks
După o zi pproastă, angajatul de la Starbucks a avut parte de o surpriză


"Salutare, barista! Ieri am fost la ghişeul tău şi am avut o întâlnire nu prea plăcută. Fără vina ta, ai rămas fără suporturi şi ai spus că nu poţi să-mi primeşti paharul gol. Am înţeles că atitudinea mea a fost nepoliticoasă. Vreau să îţi cer scuze. Faptul că am plecat de acolo după ce am făcut aşa ceva atât de urât nu mă reprezintă şi nu este în regulă nici pentru tine, nici pentru mine.

Eşti un tânăr, se vede că munceşti din greu pentru a-ţi clădi un viitor şi meriţi toate laudele. Ţine-o tot aşa, continuă să fii brav şi să speri, orice fel de oameni ar trece prin faţa ta şi a ghişeului tău. Dumnezeu să te binecuvânteze. I-ai dat ieri o lecţie unei femei despre bunătate, compasiune şi umilinţă. Îţi mulţumesc! Debbie, Dumnezeu să te binecuvânteze azi şi în fiecare zi", este mesajul pe care clienta i l-a înmânat după ce i-a cerut scuze personal.

Gestul acestei femei care a recunoscut că a greşit şi că regretă ceea ce a făcut demonstrează că niciodată nu este prea târziu să ceri iertare.
Bărbatul a postat mesajul pe reţeaua de socializare Reddit, iar acesta a devenit viral, fiind apreciat de peste 77.000 de utilizatori.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod