Vino marti, 8 aprilie, la Filarmonica "George Enescu"!

Facebook Twitter Comenteaza
Vino marti, 8 aprilie, la Filarmonica

Filarmonica "George Enescu" anunta pentru marti, 8 aprilie, ora 19.00, un nou spectacol din ciclul TeaM - teatru si muzica in echipa. Protagonisti sunt membrii formatiei Graphic a Liceului "Sabin Dragoi" din Arad, iar programul va cuprinde muzica medievala si celtica. "Ne-am infiintat ca ansamblu de muzica veche in anul 2002.

"Suntem cadre didactice ale Liceului de arta "Sabin Dragoi", din Arad. In anul 2006, pe langa muzica medievala, am introdus in programele noastre si muzica veche celtica si traditionala irlandeza in aranjamente personale".


Sustinuti de impresarul filarmonicii, Nicolae Tent, artistii au avut numeroase concerte in tara. De asemenea, au castigat premiul 1 la "Concursul de muzica medievala" din Ungaria, au participat la toate editiile "Festivalului de muzica veche prin cetatile Aradului", 4 la numar, au fost prezenti la Festivalul "Cetati Taransilvane", Sibiu, Festivalul medieval Medias, Zilele Cetatii Deva, Zilele Cetatii Caransebes, Festivalul Artelor Bucuresti, Zilele oraselor Arad si Turnu Severin, Carnavalul medieval din Gyula, Ungaria.

Ca si repertoriu, ei imbina muzica medievala de curte cu cea populara (de strada) din secolulul XIV-XVI si muzica veche celtica cu cea traditionala irlandeza.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod