Sunrise Avenue, la B'estfest 2008

Facebook Twitter Comenteaza
Sunrise Avenue, la B'estfest 2008

Trupa finlandeza Sunrise Avenue este cel mai nou nume confirmat pe afisul B'Estfest 2008. Trupa va concerta in cea de-a treia zi a festivalului, pe 6 iulie. Sunrise Avenue a luat nastere la Helsinki in 2002, fiind formata in prezent din Samu Haber (voce si chitara), Jukka Backlund (clape), Raul Ruutu (bass) si Sami Osala (tobe).

Dupa nenumarate refuzuri din partea producatorilor, Sunrise Avenue a inregistrat independent primul album, cu ajutorul producatorului Jukka Backlund, care ulterior a devenit si membru al trupei. In vara lui 2005, trupa a semnat cu un label finlandez, pentru ca mai apoi sa fie remarcata de una dintre cele mai puternice case de discuri din aceasta industrie.

Primele single-uri - "All Because of You" si "Romeo" au aparut la inceputul lui 2006, iar albumul de debut, "On the Way to Wonderland", a fost lansat in luna mai. Cel de-al treilea single, "Fairytale Gone Bad", a fost lansat in august, devenind in doar cateva luni un megahit in numeroase tari europene.

In Romania, "Fairytale Gone Bad" a fost una dintre cele mai difuzate piese ale anului 2007, ajungand chiar si pe prima pozitie in Top 100, si mentinandu-se inca in top la mai bine de 35 de saptamani de la data lansarii. Anul trecut, Sunrise Avenue au fost invitati la festivalurile "Rock am Ring", "Rock im Park" si "Nova Rock".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod