Valentina Pelinel are poşetă din lemn

Valentina Pelinel este prima posesoare a unui nou tip de poşetă exclusivistă.

Cunoscutul model, care derulează campanii fashion în Europa, America şi Asia, deţine un clutch realizat de mână, din lemn de acai. Este cel mai nou trend în materie de acccesorii la nivel mondial.

Realizat de Rocio, clutch-ul este disponibil exclusiv în România în magazinul online Wardrobe B.

Miercuri seară, la evenimentul inaugural al boutique-ului de lux Wardrobe B, Valentina Pelinel şi-a făcut apariţia pe covorul roşu îmbrăcată într-o superbă rochie de cocktail, purtând pe un umăr mult-râvnitul clutch Rocio.
Poşeta este realizată din lemn acai şi acoperită, manual, prin 17 etape de vopsire, cu o textură specială aurie.

Poşeta, al cărei preţ este de 1.550 lei, este dotată cu închizătoare din metal aurit, iar în interior este ticsită cu piele şi deţine o placă în relief cu semnătura designerului.

Valentina Pelinel s-a alăturat miercuri seară altor vedete din showbiz pentru a sărbători inaugurarea boutique-ului online care aduce în România, în premieră, printre altele, şi celebrele brăţări din piele de pisică de mare şi şarpe de apă.

Printre vedetele prezente la eveniment s-au numărat Mirela Stelea, Mihaela Drafta, Crina Abrudan, Roxana Iliescu, Iuliana Luciu, Ellie White, DJ Wanda, Nadina Câmpean, Alexandra Bădoi, Ana-Maria Stancu, Maria Radu, Carmen Negoiță, Amna, Alin Gălăţescu.



Produsele sunt disponibile pe www.wardrobe-b.ro.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ralmi pe 2 Oct 2012, 14:23
    geanta maro

    gentile mari mai sunt la moda anul asta? ca mie imi plac super mult si nu ma pot desparti de ele. chiar saptamana trecuta mi-am cumparat o alta geanta mare, bineinteles, maro http://www.idealboutique.ro/product/105/Geanta_piele_ESTHER . ce parere aveti? e ok?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod