"Toxic", o teorie inovatoare pe tema a ceea ce mancam zilnic

7 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Filmul are ca subiect central intrebarea “ce este alimentul?”, intrebare pusa de prea putine ori pana acum, cu un raspuns, chiar daca poate cunoscut, ramas totusi nerostit.

Oare stim cu adevarat ce contin alimentele? Prin ce procese tehnologice au trecut pana au ajuns in farfuria noastra si cu cate chimicale “au crescut mari”?

Alimentele sunt analizate, studiate, desfiintate! Nu este vorba doar despre alimentele de tip junk food, ci si despre cele de baza, pe care le consideram a fi sanatoase, le consumam cu incredere si cu care ne otravim fara sa avem habar!

"Toxic" ofera o experienta unica, 80 de minute de adevar, totul intr-o viziune proaspata si nonconformista.

“Atunci cand analizam un aliment, tendinta generala este de a-i studia forma actuala.
Insa, o buna analiza nu se leaga de forma prezenta, ci intra in trecut, ajungand la stadiul initial de matrice a alimentului respectiv. In momentul in care incercam sa stabilim daca un produs este sau nu bun pentru noi, trebuie sa ne intoarcem in timp pentru a vedea in ce mediu a crescut si care au fost factorii care au actionat asupra lui. Filmul T O X I C este primul care pune accent pe adevarata fata a alimentului, pe studiul in profunzime si nu pe simpla observatie”,
a explicat prof. dr.
Gheorghe Mencinicopschi.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod