"Totul despre sex" ar putea continua

Presa a scris că al treilea film din celebra serie va prezenta felul în care Carrie şi Mr. Big îşi măresc familia


Jennifer Hudson, în vârsta de 33 de ani, este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin, a unui Glob de Aur şi a unui premiu BAFTA pentru interpretarea ei din musicalul "Dreamgirls". Cariera fostei participante la concursul "American Idol" şi-a continuat cursul ascendent, Hudson apărând, în 2008, şi în filmele "Totul despre sex" şi "The Secret Life of Bees".

De asemenea, în februarie 2009, ea a câştigat un premiu Grammy pentru albumul de debut care îi poartă numele, lansat în 2008.

Cred că este o poveste foarte frumoasă, extraordinară. Rămâne de văzut dacă o vom spune sau nuSarah Jessica Parker
Filmul "Sex and the City 2" a prezentat noile aventuri ale celor patru protagoniste, care petrec câteva zile de vacanţă într-un hotel de lux din Abu Dhabi. Căsătoria personajului jucat de Sarah Jessica Parker trece printr-o perioadă dificilă, după ce Carrie Bradshaw se întâlneşte cu fostul ei iubit, Aiden, în opulentul oraş din Orientul Mijlociu, însă ea şi Mr.
Big reuşesc până la urmă să îşi rezolve problemele din căsnicie.

Presa internaţională specula la începutul anului că al treilea film din franciză va prezenta felul în care Carrie şi Mr. Big vor ajunge să îşi mărească familia.

Serialul "Totul despre sex" s-a încheiat în urmă cu 10 ani, în februarie 2004, iar ultimul episod, deosebit de emoţionant, a obţinut cea mai mare audienţă pentru acest show TV.

Patru ani mai târziu, primul film din franciză a ajuns pe marile ecrane şi a obţinut încasări de 415,2 milioane de dolari pe plan mondial.
În schimb, al doilea film din serie a obţinut încasări mult mai scăzute - 288,3 milioane de dolari.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod