Tom Cruise și Katie Holmes, despărțiți de două săptămâni

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Iulie 2012
Tom Cruise şi Katie Holmes, care a depus, vineri, actele de divorţ de celebrul actor, nu mai locuiau împreună de mai multe săptămâni, informează site-ul tmz.com, citat de Mediafax.
Tom Cruise şi Katie Holmes, care a depus, vineri, actele de divorţ de celebrul actor, nu mai locuiau împreună de mai multe săptămâni, informează site-ul tmz.com, citat de Mediafax.

Potrivit unor surse apropiate celor doi, Tom Cruise s-a aflat la New York pentru câteva zile, în preajma datei de 10 iunie, pentru a filma pentru o peliculă. Însă actorul nu a stat în apartamentul pe care cuplul îl are în oraşul american, ci la The Greenwich Hotel.

De asemenea, Katie a locuit atât în apartamentul pe care îl deţine împreună cu soţul ei, cât şi într-unul pe care şi l-a cumpărat recent singură.

Ambii actori au fost fotografiaţi în ultimele săptămâni în New York, dar niciodată împreună.

Katie a adus-o de două pe Suri, fiica cuplului, să-l viziteze pe star la hotelul unde acesta locuia, dar doar pentru câteva ore.

Surse au declarat pentru tmz.com că vecinii nu-şi amintesc când a fost ultima oară când l-au văzut pe actor în clădirea în care se află apartamentul cuplului.

Actriţa Katie Holmes a depus joi, la o instanţă din New York, actele pentru divorţ, punând astfel capăt unui mariaj de cinci ani şi jumătate.
Ea citează ca motiv "diferenţe ireconciliabile", cere custodie unică asupra copilului cuplului, Suri, în vârstă de şase ani, şi ca micuţa să locuiască cu ea.

Surse apropiate actorului spun că acesta va cere la rândul lui divorţul, însă la o instanţă din Los Angeles, California, pentru că aici se află reşedinţa principală a cuplului.
De asemenea, el va cere custodie comună asupra micuţei Suri, relatează site-ul citat de Mediafax.

Katie Holmes a semnat un contract prenupţial prin care, în urma divorţului, va primi o compensaţie financiară de 3 milioane de dolari pentru fiecare an de căsătorie, având şi drept asupra locuinţei de 35 de milioane de dolari pe care cuplul o deţine în Beverly Hills, Los Angeles.
Dacă Holmes ar fi rămas căsătorită cu starul cel puţin 11 ani, ea ar fi avut dreptul să ceară jumătate din averea de aproximativ 250 de milioane de dolari a lui Cruise. Nu se ştie deocamdată cât va primi actriţa ca alocaţie pentru copil.

Un purtător de cuvânt al lui Tom Cruise a cerut, sâmbătă, presei să respecte viaţa privată a actorului, care este adânc întristat şi surprins de divorţul intentat de cea de-a treia sa soţie.

Cruise, în vârstă de 50 de ani, se pare că a fost "lăsat mască" de decizia lui Holmes de a divorţa, iar purtătorul său de cuvânt a cerut presei să-i respecte viaţa privată, pentru ca actorul să poată trece cu bine peste această veste.
Potrivit unei surse citate de Reuters, Cruise se afla în Islanda pentru nişte filmări şi a fost foarte surprins de vestea divorţului.

"Kate a intentat divorţul, iar Tom este foarte trist şi se concentrează asupra celor trei copii ai săi. Vă rog să le respectaţi viaţa privată", se arată într-un comunicat de presă emis de purtătorul de cuvânt al starului.

Tom Cruise mai are doi copii, adoptaţi, din căsătoria cu actriţa australiană Nicole Kidman. El a fost căsătorit şi cu actriţa Mimi Rogers în perioada 1987 - 1990.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod