Tom Cruise, despre divorţul de Katie Holmes

Actorii americani Tom Cruise şi Katie Holmes au divorţat în august 2012, însă starul din "Mission Imposible" s-a abţinut până acum să vorbească despre separarea de mama fetiţei lui, Suri.
La aproape un an de la separare, Tom Cruise a acceptat să vorbească pentru prima dată despre sentimentele pe care le-a trăit atunci când a aflat de decizia soţiei sale, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de Mediafax.

"Nu mă aşteptam la asta. Viaţa este o continuă provocare. Ajungi la 50 de ani şi te gândeşti că ai totul sub control, că totul este aşa cum trebuie să fie şi, deodată, te loveşte. Asta înseamnă viaţa", a declarat actorul pentru o revistă germană.

Katie Holmes a anunţat că a cerut divorţul de Tom Cruise pe 28 iunie 2012, cu doar cinci zile înainte ca acesta să aniverseze împlinirea a 50 de ani.

"Viaţa este o tragi-comedie.
Ai nevoie de o doză de umor. Acea întâmplare mi-a oferit ocazia de a mă gândi la viaţa mea foarte serios"
, a mai spus starul american.

Katie Holmes a anunţat, pe 28 iunie 2012, că a depus la tribunal o cerere oficială prin care a solicitat divorţul de Tom Cruise. Actorul, în vârstă de 50 de ani, a fost, potrivit mai multor mărturii, luat prin surprindere de iniţiativa soţiei sale. Un acord financiar a fost încheiat de cei doi foşti parteneri de viaţă la mai puţin de două săptămâni după aceea, notează Mediafax.

Mariajul lor s-a încheiat oficial la sfârşitul lunii august, în urma divorţului actriţa urmând să primească o pensie alimentară de 400.000 de dolari pe an.

Katie Holmes a obţinut custodia principală asupra micuţei Suri, iar Tom Cruise beneficiază de un drept de vizită substanţial.

Cuplul s-a căsătorit într-un castel italian în noiembrie 2006.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod