"MasterChef": Casnica, în tandrețuri cu un concurent!

La ediția de marţi, concurenții au trebuit să gătească pentru 200 de persoane care au venit să ia masa la o cantină socială. Entuziasmul de a lucra pentru persoane fără posibilităţi materiale s-a transformat în haos odată cu intrarea în bucătăria cantinei.

Echipele au fost stabilite în ediţia de săptămâna trecută - cea roşie, condusă de Gina, şi cea albastră, condusă de Victor.

Victor Nemeş a dovedit ca poate fi şi dur, dacă situatia o cere. "Să nu vă prind că începeţi să vă certaţi, că dau cu voi de pământ. Sunteţi prieteni şi lucrati ca o echipa, dacă nu, vă scot afară, dau cu voi de pământ, vă ia mama dracului", şi-a avertizat el colegii, chiar dacă inevitabilul s-a produs.

Părerile componenţilor echipei albastre despre şeful lor au fost împărţite.

"Victor ca şef de echipa este un om de nota 41. De 200 de ori dacă mi-ai cere să aleg un şef de echipă, pe el l-aş alege", l-a lăudat Rares Burducea. "Cred că Victor putea să facă mai mult. Nu ne-a organizat cum trebuie", a fost de părere Aida Parascan.

 

Concurenta Nicoleta Matea a reuşit să fie din nou în centrul atenţiei şi în această emisiune. Ea şi-a atras criticile celorlalţi, dar şi ale juraţilor, după ce s-a plâns că a muncit prea mult, a făcând parte din echipa albastră. "Eu astăzi am făcut foarte multe.

Am tăiat cartofi. Şi atât. Doamne fereşte, dacă se intampla ceva şi iese greşit, zic să nu ma bage pe mine la înaintare direct, în faţa Chefilor, asa că am ramas la cartofi. Ah, si ceapa am curăţat. Pe mine a cazut, de fapt, tot greul", a mai spus ea cu zambetul pe buze.

"N-avem voie să ne batem între noi, dar cred că şi-o ia de la cineva, pentru că întruna trăncăne, nimic nu-i convine, niciodată", a afirmat Andreea Pojar, din echipa roşie.

În plus, Nicoleta Matea a fost surprinsă într-o ipostază compromiţătoare alături de Rareş Burducea.
Ana Rotaru i-a vazut într-o ipostază care a mirat-o, ştiind că Nicoleta este măritată: "Eu i-am văzut pe Nicoleta şi pe Rareș cum se ţineau de mână. Asta nu-i tare frumos dacă ea e căsătorită. Eu i-am intrebat ce fac, dar n-au zis nimic".



Pus in faţa dezvăluirilor, Rareș a afirmat că el si Nicoleta sunt doar buni prieteni. "Nu cred că a fost vorba de tensiune sexuală între noi. Că ne-am ținut de mână... Dacă îmi aduc bine aminte a stat şi la mine în brațe, pentru că nu voia sa stea pe scări, până la urmă ce vrei, suntem tineri, frate", a spus el.

La final, echipa lui Victor a pierdut votul celor veniti să mănance la cantina, cu 119 voturi la 115.

Cu toate acestea, la testul sub presiune, proba eliminatorie, Chefii au considerat că merită să intre ambele echipe.

În urma probei sub presiune, au fost eliminaţi doi concurenţi - Răzvan Oana şi Ştefania Macau.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Aprilie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod