Titania te invita la dans!

Joi, 16 august, Titania si-a invitat fanii de pe Facebook la dans, in cadrul unui eveniment organizat special pentru ei.
Joi, 16 august, Titania si-a invitat fanii de pe Facebook la dans, in cadrul unui eveniment organizat special pentru ei.

In cadrul acestui eveniment organizat la scoala de dans Body Fly Gim, fanii Titania au avut ocazia sa invete primii pasi de salsa si sa afle trucuri referitoare la ingrijirea picioarelor.

“Ne-am dorit sa aratam ca ingrijirea picioarelor este importanta, pentru ca este vara, si purtam sandale, dansam, mergem in vacanta, iar picioarele noastre sunt mai expuse ca oricand. Si pentru ca vine toamna si vremea capricioasa, si vom incepe sa purtam pantofi, si apoi cizme, care vrem nu vrem ne afecteaza pielea” (Ioana Pascan, Marketing Manager Apollo Mod Distribution, importator al brandului Titania)

Inainte de toate insa, le-am echipat pe invitate cu maieuri personalizate cu mesajul “Look at my beautiful legs!”.
Doamnele s-au indulcit si au prins energie cu ajutorul bunatatilor oferite de Cofetaria Armand.

O data atmosfera incinsa, instructorul nostru Marian Cristian Marin le-a invitat pe doamne la dans. Marian este dansator in cadrul trupei Trouble, si initiator al programului Ora de Dans.

Primii pasi de salsa au fost tematori pentru o parte din invitate, insa o data muzica pornita s-a dat drumul la distractie. Doamnele au avut ocazia sa asculte 3 melodii, si sa o alega pe cea pe care o considera “melodia picioarelor frumoase”.
Melodiile propuse au fost Vivir lo nuestro - Marc Anthony ft La India, La Vida Es Un Carnaval - Celia Cruz si Micaela - Sonora Carruseles. Iar castigatoare, cu vot aproape unanim, a iesit Celia Cruz cu a ei  La Vida Es Un Carnaval.

Dupa mai mult de o ora de dans fierbinte, cand pe toate doamnele le dureau déja picioarele, invitata noastra speciala Iuliana Manea cea care sta in spatele blogului Beauty by Jules (http://beautybyjules.com/) le-a explicat invitatelor cum ingrijirea picioarelor nu le ia mai mult de 7 minute pe zi.


“Picioarele noastre nu au nevoie de mai mult de 5-7 minute de îngrijire, zilnic, ca să se simtă bine si să arate impecabil. Iar la Titania găsim tot ce picioarele noastre au nevoie, de la accesorii pentru a netezi pielea, la creme regeneratoare, răcoritoare, exfoliante si hidratante si spray-uri care să facă purtarea pantofilor mult mai plăcută” (Iuliana Manea, Beauty by Jules)

Ca sa incerci produsele Titania, să ştii că nu va trebui să mergi până în Germania - ţara de provenienţă - le găseşti în lanţurile de magazine Carrefour, Cora, Real şi Auchan.

Mai multe detalii şi noutăţi găseşti pe pagina de Facebook www.facebook.com/Titania.Romania
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod