Scandal: Prinţul Harry, pozat gol-pușcă

Prinţul Harry, biliard în pielea goală
Fratele prinţului William a fost fotografiat dezbrăcat, alături de mai mulţi prieteni, în timpul unei partide de biliard desfăşurată în weekend, în Las Vegas.

Un nou scandal ameninţă să afecteze imaginea casei regale britanice, după ce prinţul Harry a făcut o nouă boacănă. El a jucat biliard "pe dezbrăcate" în noaptea de vineri spre sâmbătă, împreună cu mai mulţi prieteni din suita sa VIP şi a fost pozat în pielea goală. Partida s-a desfăşurat într-una dintre camerele de hotel rezervate de suita sa, relatează site-ul tmz.com.

Amicii lui Harry au coborât în barul hotelului şi au invitat mai multe fete sexy în cameră. Odată ajunşi acolo, lucrurile au scăpat repede de sub control şi totul s-a transformat într-o petrecere nebună, iar hainele au început să cadă pe podea, informează TMZ.

Tabloidul online american publică şi câteva imagini realizate chiar de unii dintre petrecăreţi. Într-una dintre imagini, Harry apare complet dezbrăcat, în timp ce o tânără care şi-a dat bluza jos apare în spatele lui.

Nu se ştie cine erau fetele care au ajuns în camera prinţului şi dacă au făcut rost de numărul lui de telefon.

Contactat de TMZ, un reprezentant al casei regale britanice s-a limitat să dea obişnuita declaraţie: "Nu comentăm imaginile în acest moment."

 
Foto: TMZ
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod