Michel Telo s-a relaxat în Skol Land, locul preferat al bărbaţilor români


Aflat în România pentru un concert la mare, celebrul artist, Michel Telo, nu a putut rata atracţia numărul 1 pentru bărbaţi: Skol Land, centrul distracţiei şi relaxării masculine de pe litoralul românesc.

Aflat în România pentru un concert la mare, celebrul artist, Michel Telo, nu a putut rata atracţia numărul 1 pentru bărbaţi: Skol Land, centrul distracţiei şi relaxării masculine de pe litoralul românesc.

În aşteptarea concertului său din Mamaia, cântăreţul brazilian a gustat din plăcerile estivale româneşti, poposind în Skol Land, unde a beneficiat de cel mai bun tratament, inclusiv de berea care se serveşte cel mai bine rece, pe plajă - Skol, una dintre cele mai consumate mărci în Brazilia şi la nivel mondial.

Personalul exclusiv feminin, cu abilităţi speciale de maseuze şi barmaniţe, precum şi iepuraşii Playboy, ce au animat atmosfera din weekend, au stat la dispoziţia artistului pentru a-i oferi o experienţă unică.

Căpătând forţe proaspete, Michel Telo a salutat fanii din Skol Land, a oferit autografe şi s-a pozat cu aceştia. Iepuraşii Playboy au adus un plus de graţie şi sex-appeal şedinţei foto cu artistul. Tot în acest cadru special, artistul a oferit un interviu exclusiv maeştrilor distracţiei: DJ-ii radio Zu care asigură cele mai tari ritmuri în fiecare weekend în Skol Land.

„Mă bucur foarte mult că sunt aici, e prima dată când vin în România şi sunt deja impresionat. Plaja este minunată, sunt sigur că o să mă simt extraordinar alături de voi, într-un loc care se bucură de aceeaşi efervescenţă şi atmosferă incendiară ca pe plajele din Brazilia”, a declarat cu entuziasm Michel Telo despre Skol land..

Relaxat şi inspirat de frumuseţile locale de pe plaja Skol, Michel Telo şi-a continuat sejurul din România oferind duminică seară un concert pe cinste.Din 1 iulie, Mamaia găzduieşte Skol Land, locul care oferă atât distracţie la cote maxime, cât şi relaxare completă. Skol Land este localizat în Mamaia Sud, în faţa hotelului Flora. 3.200 de metri pătraţi stau la dispoziţia turiştilor, pentru a se relaxa şi a se bucura de zilele petrecute la mare. Bărbaţii se pot destinde atât cât doresc în stil hawaian, în hamace sau pe zecile de şezlonguri puse la dispoziţia lor.

În fiecare sâmbătă şi duminică, până pe 31 august, iepuraşii Playboy animă atmosfera din Skol Land. În incinta Skol Land există şi zona distracţiei, destinată MC-ilor şi DJ-ilor de la radio ZU, deschisă de joi până duminică.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod