Teo Trandafir este singura

de Ileana Voicu Ghinea, 20 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Teo Trandafir este singura

Vedeta s-a despartit de iubitul ei, Marian Constantinescu, Dom' Profesor asa cum il alinta apropiatii. "Ne-am despartit de mult. Marian nu mai e iubitul meu, dar este prietenul meu. El are o alta iubita. Nu mai suntem impreuna si nici nu am simtit nevoia sa se stie peste tot lucrul asta", a declarat Teo pentru Gardianul.

Chiar daca Teo declara in urma cu un an ca Marian este barbatul "cel mai bun din cati exista", povestea de dragoste dintre ei a ajuns la sfarsit, dar vedeta sustine ca nu are regrete pentru ca in urma acestei relatii s-a ales cu un prieten.
 
Teo declara ca in acest moment este singura, aceasta situatie permitandu-i sa se ocupe mai mult de proiectele profesionale - Scoala de televiziune si emisiunile difuzate numai in provincie - si de fiica ei, Maia.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 23 Nov 2009, 11:58
    Teo

    Corect! Si eu ii simt lipsa, din pacate!!!! Dar femeile destepte.... sunt periculoase, asa ca mai bine le dam la o parte!!!

    0
    0

  • annemaryz pe 22 Nov 2009, 19:59
    As vrea sa revina Teo

    Tee..o, Tee..o ! Va mai amintiti ? Mie chiar mi-e dor de ea. Doamne cum avem noi asa un talent de a ne renega valorile. Bine, "valoare " suna cam pompos pentru televiziune, dar chiar era un profesionist in domeniu, ca si Mihaela Radulescu si ...de ce nu, Andreea Marin ?! Chiar trebuie sa vedem numai pitipoance de 20 de ani, daca ai trecut de 35, gata, nu mai ai ce cauta?! Femeile astea chiar au ce spune, mai ales Teo si Raduleasca.

    0
    0

  • pensionara pe 22 Nov 2009, 08:39
    felicitari

    Imi beau cafeaua si citesc articolele scrise de voi. Interesante si educative. In fiecare dimineata sunt cu voi cel putin 1/2 h . Va multumesc ca existati.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod