Membrii trupei Aerosmith ingrijorati pentru Steven Tyler

de Ileana Voicu Ghinea, 20 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Membrii trupei Aerosmith ingrijorati pentru Steven Tyler

Acestia au inceput sa-si puna semne de intrebare in momentul in care, in luna august, Tyler a cazut de pe scena si si-a rupt umarul. Colegii lui de trupa pun acest accident pe seama consumului de droguri, suspectandu-l pe artist ca a revenit la vechile obiceiuri. "Se stie foarte bine ca in trecut a consumat droguri si sunt foarte suspicios. Nu l-am vazut facand acest lucru si nici nu am cunostinta sa se fi intamplat, dar izolarea este cat se poate de tipica pentru dependenta ca si - ceea ce eu numesc - comportamentul sau irational", a spus Chitaristul si vocalul Joe Perry.

In plus, de mai multa vreme au aparut ceva tensiuni in cadrul trupei Aerosmith, totul culminand in noiembrie, cand managerul personal al lui Tyler i-a informat pe ceilalti membri Aerosmith ca artistul doreste sa intrerupa pentru doi ani colaborarea cu trupa pentru a se ocupa de unele proiecte personale.
Aceast anunt nu a fost bine primit de colegi, care doresc sa inregistreze si sa mearga in turnee in continuare, informeaza Mediafax.

Chitaristul si vocalul Joe Perry, in varsta de 59 de ani, a vorbit despre aceste probleme, atat in interviuri, cat si pe contul sau personal de Twitter. El si ceilalti colegi de trupa spun ca Tyler a incetat comunicarea cu ei si ca vor sa isi gaseasca un nou vocal. De asemenea, membrii trupei s-au aratat preocupati in legatura cu starea psihica a lui Tyler.

"Suspectez ca se intampla mai mult decat stim noi"
, a spus chitaristul Brad Whitford, in varsta de 57 de ani.

Purtatorul de cuvant al lui Tyler a replicat ca acesta nu comenteaza afirmatiile colegilor, fiind ocupat sa isi scrie memoriile.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod