Heidi Klum a defilat la 6 saptamani de la nastere

de Ileana Voicu Ghinea, 20 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Heidi Klum a defilat la 6 saptamani de la nastere

Desi initial se anuntase ca supermodelul Victoria's Secret va fi gazda show-ului anual, iata ca aseara Klum a aparut direct pe podium. Chiar daca au trecut numai 6 saptamani de la nasterea celui de-al patrulea copil al sau, vedeta arata impecabil.

Imbracata intr-un corset si fusta larga, Heidi Klum a stralucit pe scena spre uimirea publicului. Cu toate acestea, colegele ei - "ingerii" de la Victoria's Secret - nu sunt surprinse sa o vada pe Heidi revenind atat de repede pe podium. De altfel Alessandra Ambrosio, colega ei, a spus, pentru Dailymail.co.uk, ca "Poate sa faca orice, reprezinta o sursa de inspiratie".

Si cum frumusetea cere sacrificii, se pare ca supermodelul a tinut un regim drastic, tocmai pentru a reusi sa participe la cel mai mare eveniment anual din istoria modei.

Heidi Klum este casatorita cu Seal, iar la inceputul lunii octombire a nascut-o pe Lou Samuel. Heidi Klum si Seal mai au doi copii, Henry si Johan, in varsta de trei, respectiv doi ani, si o cresc impreuna pe Leni, fetita in varsta de cinci ani pe care top modelul o are dintr-o relatie anterioara, cu Flavio Briatore, mogulul Formula 1.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod