Targ de carte, muzica si film, Kilipirim 2008

Facebook Twitter Comenteaza
In perioada 11-15 martie 2008, la sala Dalles, are loc a VI-a editie a targului de carte, muzica si film, Kilipirim 2008. Acesta este un bun prilej pentru editurile romanesti, straine, dar si pentru anticari sa se intalneasca. La targul Kilipirim vor fi expuse carti din toate domeniile: de la literatura, stiinte umaniste pana la arta culinara. Pe langa editorii si distribuitorii de carte care vor veni sa isi expuna propriile creatii, la targ vor fi prezenti si colectionari de publicatii vechi sau monede.
 
Iuliana Radu, PR manager-ul firmei care organizeaza targul, spune ca aici vor putea fi gasite in acest an peste 45.000 de titluri. Publicul se va putea delecta cu oferta de carte straina, carti de spiritualitate, enciclopedii virtuale, muzica, film si nu in ultimul rand carte de specialitate ce-i vizeaza pe studenti.
Cei interesati sa achizitioneze carti de aici vor beneficia de reduceri substantiale cuprinse intre 20-60% fata de preturile de catalog, precum si de oferte special concepute pentru a usura cititorilor alegerea si achizitionarea cartilor.

Programul de vizitare este cuprins intre 10.00 - 20.00 de miercuri pana sambata, iar duminica de la 10.00 - 14.00. Intrarea este libera.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod