Susan Boyle are primul ei iubit, la 53 de ani

Celebra finalistă a concursului de talente "Britain's Got Talent" are pentru primă dată un iubit, la vârsta de 53 de ani, informează luni ziarul ABC, citat de Agerpres.
Într-un interviu acordat publicației Daily Mail artista a dezvăluit: "Suntem de aceeași vârstă și este un bărbat foarte agreabil. Suntem la început, vom vedea ce se întâmplă".

Surse apropiate artistei au afirmat că cei doi s-au cunoscut la un hotel în timpul unui turneu al cântăreței. Se pare că este vorba de un medic american care a invitat-o pe Boyle la o cină cu lumânări și care s-a comportat ca un adevărat gentleman.

Dacă este adevărat, misteriosul bărbat a început o relație cu una dintre cele mai atipice cântărețe promovate de astfel de programe care vânează talente, relatează Agerpres.

Susan nu a părut să fie deranjată că a pierdut finala la concursul "Britain's Got Talent în fața trupei Diversity, pe care a felicitat-o, dar câteva ore mai târziu a început să se comporte ciudat, motiv pentru care a trebuit să fie internată la un centru de psihiatrie.

Susan Boyle, care are o voce admirabilă, a devenit o adevărată vedetă a rețelelor de socializare.



Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod