Garderoba de iarnă SENSE

Create pentru zona casual șic sau office elaborat, paltoanele și jachetele pentru sezonul în curs semnate SENSE aduc eleganță stilului personal prin detalii retro delicate.
Compoziția călduroasă a materialelor precum lâna și cașmirul, detaliile din blană aplicată, broderiile fine sau pasmanteriile delicate dau un aer feminin outfiturilor care reușesc  să transforme piesele elegante în outfituri statement.
Modelul vedetă este cu siguranță paltonul alb imaculat înzestrat cu buzunare stylish supersize plic și înnobilat cu brandenburguri negre, sistem  stilizat de închidere de inspirație etno.

Designul retro al paltonului cambrat în tonuri tonice de verde mentă, va asigura ținutei un aer boem, relaxat; în timp ce modelul arty creat din blocuri suprapuse  din multe fire multicolore va aduce efervescența fresh necesară unei zile sumbre de iarnă.


Direcțiile tendințelor fashion sunt subliniate și prin paltonul camel de lungime medie cu gulerele maxi. Extrem de versatil, acesta se poate plia în funcție de styling și accesorizare fie cu ținutele young, cele smart-casual sau bussines.
Jachetele scurte cambrate sunt toate gandite în tonuri neutre dar cu detalii grafice care amintesc fie de arabescuri complexe, motive paisley  stilizate sau romburi fine. Le poți asorta altor produse și accesorii SENSE- fie fustelor creion, pantalonilor țigaretă sau rochiilor cu linie "I" sau "A", care evidențiază silueta zveltă.

Toate piesele pentru sezonul în curs se pot achiziționa atât din magazinele SENSE din țară cît și on line de pe site-ul www.fashionsense.ro.
Modelele sunt actualizate săptamanal, astfel clientela SENSE se poate bucura mai mult de design updatat și noi modele în tendințe. SENSE este un brand deținut de compania Caremil, producator român pentru importante companii internaționale (Phase Eight , Marks&Spencer, Next , Mariella Burani).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod