Stephen Baldwin, arestat la New York

Actorul american a fost arestat, joi, la New York, unde îşi conducea automobilul având permisul suspendat.
Actorul american a fost arestat, joi, la New York, unde îşi conducea automobilul având permisul suspendat.

Starul american a fost oprit de un poliţist de la brigada de circulaţie după ce a efectuat o întoarcere nepermisă, pe o stradă din cartierul Harlem, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Potrivit TMZ.com, poliţistul a constatat că actorul îşi conducea automobilul pe străzile din New York, deşi avea permisul suspendat, şi a decis să îl aresteze.

Actorul a fost somat să se prezinte la o audiere la Tribunalul din New York, ce va avea loc în luna octombrie.

În ciuda acestui incident, starul american a fost lăudat de curând în presa americană, care îl consideră un adevărat erou, după ce a sărit în urmă cu câteva săptămâni în ajutorul unei tinere femei care a suferit o criză de epilepsie într-un bar din New York.
Femeia îşi pierduse cunoştinţa şi avea convulsii, iar actorul a sărit imediat în ajutorul ei, ţinând-o de mână şi asigurându-se că respiraţia nu îi este obstrucţionată, notează Mediafax.

Născut în 1966, Stephen Baldwin este cel mai tânăr dintre fraţii Baldwin, toţi patru - Alec, Daniel, William şi Stephen - fiind actori. Familia Baldwin este de religie romano-catolică şi are ascendenţă irlandeză, britanică şi franceză. Stephen Baldwin a jucat în multe filme, rolul cel mai notabil fiind cel din pelicula "Suspecţi de serviciu" (1995), dar a avut multe apariţii şi în seriale de televiziune şi în emisiuni de tip reality-show.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod