Sistem, la Festivalul Baltic Beach Party din Letonia

de Nicoleta Tarantus, 19 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Sistem, la Festivalul Baltic Beach Party din Letonia
Infiintat acum 10 ani, Baltic Beach Party a inceput ca un festival local cu cateva mii de spectatori, insa in anii urmatori a crescut, transformandu-se intr-o manifestare cu participare internationala de doua zile, cu doua scene, numarand peste 50.000 de oameni in public.

Invitati speciali ai Baltic Beach Party au fost, in anii trecuti, nume sonore ca Scooter, Right Said Fred, Alphaville, Reamon, Safri Duo, Laid Back, Kim Wilde. Anul acesta, printre invitatii speciali se numara The Rasmus, ATB, Sash si Sistem.

Invitatia catre grupul Sistem a fost facuta inca din luna martie asa ca trupa s-a pregatit cu un show pe masura festivalului.
Recitalul grupului este programat in cea de-a doua seara de festival, pe 24 iulie.

"A inceput sa ne placa viata de artist international. Toata lumea este foarte atenta cu noi, toate cerintele ne sunt respectate ad literam, suntem intrebati mereu daca suntem de acord cu una sau alta. Stam in hoteluri de 4 stele si suntem foarte relaxati pentru ca lucrurile in jurul nostru se desfasoara exact cum trebuie, asa ca tot ce ne ramane de facut este sa fim artisti. Este un sentiment foarte placut sa ai numai profesionisti in jur"
, povesteste Zoli.

Baltic Beach Party 2010 festival are loc in statiunea Liepaja, aflata la aproximativ 250 km de Riga.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod