Ochelari de soare in tendinte

Un must-have, nu un moft, asa putem considera ochelarii de soare, mai ales in aceasta perioada cand soarele nu este cel mai bun prieten al nostru.
Un must-have, nu un moft, asa putem considera ochelarii de soare, mai ales in aceasta perioada cand soarele nu este cel mai bun prieten al nostru.

Aviator, ochi de pisica sau modele funny, ochelarii de soare au devenit in timp accesorii fara de care nu prea putem sa functionam vara.

Mai mult decat atat, pe langa utilitatea lor, ochelarii de soare, in functie de modelul lor, iti creeaza outfit-ul pe care ti-l doresti.

Acelasi lucru se intampla si cu vedetele care, asa cum ne-au obisnuit, etaleaza intotdeauna outfit-urile cele mai in voga.

Bunaoara, haideti sa le urmarim si sa vedem ce se poarta in materie de ochelari de soare...

Reese Witherspoon, spre exemplu, afiseaza o pereche de ochelari de soare aviator.


Modelul Raynes, cu rame aurii, face parte din colectia propusa de Mosley Tribes, si este perfect  pentru o femeie care vrea sa iasa in evidenta prin calitate.




Ochelarii de soare ochi de pisica au un efect magnific asupra trasaturilor fetei. Probabil ca pe acest lucru s-a bazat si Katie Holmes cand a ales cel mai "proaspat" produs lansat de Chloe, de inspiratie vintage.




Jessica Simpson a mers pe clasicii ochelari aviator, extrem de uzitati in ultima perioada. Prin designul lor completeaza perfect trasaturile fetei, reusind sa dea un aer glamour celei care-i poarta.




Atunci cand vine vorba despre accesorii, tendintele ne duc catre piesele supradimensionate, fie ca vorbim de posete, centuri sau...
ochelari de soare. La acest lucru s-a gandit probabil si Jessica Biel care a ales un asemenea produs din colectia de ochelari de soare creata de casa Ralph Lauren.




Sunt persoane care obisnuiesc si isi doresc sa transmita un mesaj prin outfit-ul pe care il aleg de fiecare data cand ies pe strada. In aceasta categorie se incadreaza si starleta Katy Perry care a ales o pereche de ochelari de soare cu personalitate. Nu stiu daca pot spune ca sunt neaparat in tendinte, dar ce pot spune cu certitudine este ca aceste accesorii marca Frank 2, vin cu o poveste in peisaj.




Jessica Alba nu iese foarte mult in evidenta cu acesti ochelari de soare aviator pe care a ales sa-i poarte.
Aici nu exista o poveste, nu exista un mesaj, exista numai aceste accesorii care se potrivesc perfect cu omul care le poarta. O pereche simpla, stil aviator de la Web Eyewear.




Amy Adams a fost suprinsa la cumparaturi inainte de a o aduce pe lume pe fiica ei, Aviana Olea Legallo. Atunci era o viitoare mamica glamour, al carei outfit era completat de o pereche de ochelari de soare supradimensionati, marca Tiffany & Co.




Hilary Duff a ales o pereche de ochelari extrem de des intalnita in randul vedetelor de la Hollywood. Acelasi stil aviator, de aceasta data creati de DSquared2. Am inteles ca printre vedetele care adora acest stil de accesorii este si Halle Berry.




Kristen Dunst a ales, de aceasta data, stilul retro.
Ea a preferat sa poarte in zilele insorite o pereche de ochelari de soare marca Ralph Lauren, un model simplu, dar de mare efect.




 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 2 Feb 2012, 03:05
    ochelari de soare si miopie

    mie imi plac atat de mult ochelarii de soare si nu pot sa port pt ca sunt mioapa. mi a zis cineva odata optinova ca e posibil sa iti faci ochelari de soare cu dioptrii. si a facut cineva?

    1
    0

  • mapetz pe 22 Sep 2010, 22:07
    Katy Perry

    Remi Online imi place cum arata katy

    0
    1

  • sery pe 21 Iul 2010, 16:32
    ??!!

    Cine decide ce se poarta in materie de ochelari? Se poate INTOTDEAUNA ce te avantajeaza, ce te prinde bine!!!

    1
    0

  • rodica pe 20 Iul 2010, 22:54
    Nu-mi plac

    modelele care se poarta anul acesta nu-mi plac...

    1
    0

  • www.dorela.ro pe 20 Iul 2010, 15:00
    Model Frank 2

    Am sesizat si noi ca se poarta din ce in ce mai mult acest model... din pacate, sau din fericire ai nevoie de o fizionomie si un profil cat mai apropiate de perfectiune pentru a veni cat mai bine.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod