Simona Halep joacă mâine de la 09.00 partida care o poate duce în semifinale

Digi Sport transmite, între 25 octombrie şi 1 noiembrie, Turneul Campioanelor de la Singapore. Simona Halep, favorita numarul 1 a competiţiei, joacă mâine dimineaţă, la ora 09.00, partida care o poate califica în semifinale, dacă va reuşi să treacă de Agnieszka RADWANSKA în 2 seturi. În caz contrar vom sta cu ochii pe partida dintre Maria SHARAPOVA şi Flavia PENNETTA, difuzată de Digi Sport 2 după ora 13:30. Dintre jucatoarele prezente la a 45-a ediţie a turneului, Simona Halep are cele mai multe victorii în acest an, alături de Kerber (48).
Singurele doua jucătoare prezente la această competiţie care au câştigat trofeul sunt Petra Kvitova (2011) şi Maria Sharapova (2004).

Mai multe informaţii despre Turneul Campioanelor şi programul complet al transmisiilor în direct, de la Singapore, pot fi accesate pe www.digisport.ro.

În perioada 2017-2021 TOATE turneele WTA se văd, în exclusivitate în România, la Digi Sport. RCS & RDS a semnat contractul pentru transmiterea pe canalele Digi Sport a cinci sezoane din circuitul WTA.
Aşadar, toate turneele Big 10, Premier 12 şi WTA International vor fi transmise, EXCLUSIV în România, de Digi Sport. Doar în 2017, pe micul ecran, se vor vedea peste 2.100 de partide de tenis feminin în cele 55 de turnee WTA.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod