Alege un machiaj unic și îndrăzneț de Halloween. Află cele mai bune 10 tipsuri

Halloween-ul bate la ușă, așa că a venit momentul să-ți pregătești costumul, să te gândești la un machiaj cât mai original și de efect și să adopți atitudinea potrivită pentru a face senzație la petrecere.

De la mic la mare, tot mai mulți aleg să se costumeze de Halloween, majoritatea preferând personajele înfricoșătoare, precum vampiri, monștri, fantome, schelete, vrăjitoare sau demoni, dar și eroi de film, prințese, prinți sau pirați. Dar pentru ca transformarea ta să fie completă și perfectă, ai nevoie de un machiaj profesionist. “Cei mai mulți aleg un machiaj scary, cu multe efecte speciale – cicatrici, tăieturi, sânge fals – sau un machiaj mai simplist, realizat cu un fond de ten într-o nuanță foarte deschisă, smokey eyes nefinisat și buze roșii sau negre. Dacă vrei să intri cu adevărat în personaj și lumea să rămână uimită de transformare, trebuie să pui accent mai mult pe machiaj și coafură, unde se pot face niște efecte speciale wow”, a explicat make-up artistul Stela Ciciu.

Photo: Marius Bărăgan, Cătălin Popescu
Make-up: Stela Ciciu – Asterya
Hair: Florin Cova - Salon Laurent Tourette
Designer: Cătălin Botezatu

Halloween-ul este o sărbătoare de origine celtică, cunoscută și sub numele de "All Hallows' Even", numele sărbătorii creștine a tuturor sfinților. Serbat prin parade, carnavaluri și petreceri și având ca simbol specific dovleacul sculptat (Lanterna lui Jack – utilizată pentru a înfricoșa spiritele rele), Halloween-ul în Statele Unite este prilejul mult așteptat de copii pentru a se deghiza în vrăjitori, mumii sau alte personaje și de a colinda din casă în casă în goana după dulciuri, adresând cunoscuta întrebare: "Trick or treat?" (Păcăleala sau dulciuri?).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod