Se lanseaza evenimentul cultural "BookTalks"

Facebook Twitter Comenteaza
Un nou concept de eveniment cultural - "BookTalks" va fi lansat pe data de 13 iunie, ora 18:45, in Club A, cu intrarea libera. Aspectul cel mai important al "BookTalks" va fi intalnirea cu scriitori si alti participanti pasionati de lectura.

"BookTalks", noul concept de eveniment cultural, organizat de bookblog.ro, va consta in lecturi publice si dezbateri, intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa. Acesta doreste sa se indeparteze de lecturile publice desfasurate sporadic pana acum la noi, cu public restrans si cadru formal, apropiindu-se de cele dezvoltate cu succes in alte tari.


Prima editie, din 13 iunie, va fi una cu multe surprize. Atunci se va pune accent pe impresiile celor prezenti, in functie de care realizatorii se vor orienta in organizarea urmatoarelor editii. Acestea vor avea loc in fiecare luna, daca publicul va fi incantat si va dori sa revina.

La aceasta prima editie, va fi invitat Ioan T. Morar, care va citi din cartea sa "Lindenfeld", lectura fiind urmata de o dezbatere.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod