Ilinca Vandici si-a redescoperit o pasiune mai veche - psihologia

Facebook Twitter Comenteaza
Ilinca Vandici si-a redescoperit o pasiune mai veche - psihologia


Ilinca Vandici, prezentatoarea reality show-ului "Magic Taxi" de la Kanal D, aprofundeaza o pasiune mai veche a ei - psihologia.

"De cand am aflat ca voi prezenta Magic Taxi, am inceput sa citesc diferite carti de psihologie, pentru ca trebuie sa ii inteleg pe concurenti, trebuie sa le inteleg reactiile, comportamentul, starile in diferite ipostaze", a spus Ilinca. "Voi avea de-a face cu 16 caractere diferite si trebuie sa fiu pregatita pentru orice situatie, mai ales ca show-ul este difuzat live" a adaugat ea.


"Magic Taxi" este un reality show social-umanitar, unde 16 concurenti vor putea initia diferite proiecte de intrajutorare, pentru a-i ajuta pe cei care apeleaza la serviciile lor. Persoanele cu probleme pot suna la numarul de telefon 0733 400 400, unde vor putea spune cu ce problema se confrunta si cum isi doresc sa fie ajutati.

"La 20 minute dupa ce am anuntat numarul de telefon in prima editie, am primit circa 10 telefoane de la oameni care solicitau ajutorul concurentilor", a declarat prezentatoarea reality show-ului.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod