Românca Ioana Vișan, martoră în procesul lui Berlusconi

Ioana Vişan a declarat că are de patru ani o relaţie "bazată pe sentimente" cu fostul premier italian Silvio Berlusconi.
Ioana Vişan a declarat că are de patru ani o relaţie "bazată pe sentimente" cu fostul premier italian Silvio Berlusconi.

Românca în vârstă de 25 de ani a făcut aceste declaraţii în calitatea de martoră la procesul în care Silvio Berlusconi este acuzat că a întreţinut relaţii sexuale cu adolescenta de origine marocană Karima El Mahroug, numită de presă "Ruby", relatează site-ul de ştiri MilanoToday.it, citat de Mediafax.

Întrebată despre relaţia cu Berlusconi şi despre petrecerile din vilele acestuia, Ioana Vişan a răspuns: "Relaţiile mele sexuale ţin de intimitatea mea."

Presa italiană a relatat în mai multe rânduri că dama de companie româncă a fost invitată constant la petrecerile fostului premier italian.

La insistenţele procurorilor, românca a descris astfel relaţia cu Silvio Berlusconi: "Avem o relaţie bazată pe sentimente de circa patru ani."

De altfel, ea a admis că a fost ajutată de multe ori de politicianul italian şi că locuieşte într-un apartament al acestuia din Milano, notează sursa citată de Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod