Florin Zamfirescu, internat de urgenţă la spital

Actorul în vârstă de 63 de ani a fost internat, joi, la Spitalul Universitar din Bucureşti, pentru probleme cardiace, starea lui fiind stabilă în prezent.

Actorul Florin Zamfirescu, în vârstă de 63 de ani, a fost internat, joi, la Spitalul Universitar din Bucureşti, pentru probleme cardiace, starea lui fiind stabilă în prezent, au declarat, pentru agenția Mediafax, surse apropiate artistului.

"Se află în spital de ieri (joi - n.r.), la secţia de cardiologie", au mai spus sursele citate.

Familia actorului a cerut spitalului discreţie privind diagnosticul lui Zamfirescu.

Spectacolul "Ultima femeie a senorului Juan", programat pentru sâmbătă la Teatrul Odeon din Capitală, a fost amânat din cauza problemelor de sănătate ale lui Zamfirescu.

Actorul Mugur Arvunescu, coleg de distribuţie cu Zamfirescu în "Ultima femeie a senorului Juan", a declarat pentru Mediafax că a fost anunţat joi la prânz în legătură cu amânarea reprezentanţiei.

În urmă cu două luni, Zamfirescu a anunţat că va divorţa de soţia lui, Cătălina Mustaţă (45 de ani), alături de care a fost timp de 21 de ani, şi a mai suferit un infarct, el fiind internat de urgenţă tot la Floreasca din Capitală, relatează ziarul Cancan.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod