Ramona Gabor, dezgustată de campania electorală

Fosta cumnată a lui Irinel Columbeanu s-a declarat "scârbită" de afişele electorale ale candidaţilor din alegerile locale.
Fosta cumnată a lui Irinel Columbeanu s-a declarat "scârbită" de afişele electorale ale candidaţilor din alegerile locale.

Sora Monicăi Gabor este revoltată şi se declară agasată de promisiunile politicienilor. Ramona susţine că ar vrea ca pentru o clipă să uite că ţara ei natală este România.

Luni, când a ajuns în Emiratele Unite, fotomodelul şi-a spus supărarea pe reţeaua de socializare, relatează cotidianul Click!.

Printre candidaţii la Primăria Capitalei se numără şi Irinel Columbeanu, fostul soţ al surorii sale, Monica.

Ramona nu a dat un niciun nume, în declaraţie ea făcând referire la toţi candidaţii.

"M-am reîntors azi în Dubai după 3-4 zile de stat acasă în Bucureşti şi am fost scârbită să mai ies pe stradă să văd cum îmi rânjesc din afişe spânzurate pe stâlpi, infractori de toate calibrele.
Atâtea trăsnăi am auzit în ultima vreme, atâtea sloganuri şi promisiuni ordinare, atâţia politruci dizgraţioşi ne cer votul şi atâţia propagandişti răsar din armurile de ziarişti încât aş vrea să uit că vin din România. Niciodată nu am fost bombardaţi cu minciuni atât de aberante... ce vă mai place să ne batjocoriti, gogomanilor! Toate promisiunile voastre sunt flegme proiectate pe obrazul nostru, al cetăţeanului român"
, a scris Ramona Gabor pe Facebook.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Iunie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • eu pe 8 Iun 2012, 16:01
    ea

    mai dar acum a ajuns si asta mare fotomodel?a stiut sora-sa cui s-o dea si si-a vacut vedete tot neamul,oricum,fete de 2 lei,care isi vand trupurile pentru o geanta de firma sau un parfum scump...pai sigur,romanii nu mai sunt buni,ca sunt saraci,sunt mai buni strainii ca au bani..pe curvistinele astea ca ea si sora-sa si multe "vedete" din showbiz care nu stiu sa faca altceva decat sa desfaca picioarele cand vad un portofel plin nici n-ar trebui sa le bage cineva in seama,mai putin se vorbeste despre ele,mai putin sunt cautate si asa poate isi dau si ele seama ca banii nu sunt totul in viata,degeaba ai bani daca nu ai dragoste si seninatate

    1
    0

  • rozi pe 8 Iun 2012, 15:10
    DE ce ?

    De ce o bagati in seama? Si va mai mirati ...?

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod