Ramona Bădescu: "Am înşelat şi nu regret"

Vedeta a făcut câteva dezvăluiri surprinzătoare despre viața sa sentimentală.
Ramona Bădescu (46 de ani) a trecut prin mai multe relaţii eşuate, dar şi printr-un mariaj care a durat șapte ani cu baronul italian Alessandro di Fornaro, pe care spune că nu-l va uita niciodată. "A fost o experienţă puternică, plăcută, frumoasă, emoţionantă. A fost o nebunie, o dragoste, dar a fost şi un sfârşit", a declarat ea la emisiunea Click!, de la Prima TV.

Fosta prezentatoare TV a vorbit și despre despărțirea lor. "A fost o lovitură sufletească, nu a fost o lovitură de corp.
A fost o lovitură la care nu mă aşteptam pentru că întradevăr a fost o mare dragoste, o mare iubire. Trădare? Nu se ajunsese încă, sau am ştiut să ne oprim la momentul potrivit"
, a spus Ramona Bădescu, explicând că motivul divorţului a fost infidelitatea: "Erau nişte telefoane mai suspecte... Începuse sfârşitul. Orice femeie are sensibilitatea ei şi simte când se întâmplă ca bărbatul care stă alături de ea să nu mai fie pe deplin al ei. Şi atunci trebuie ori să lupte, ori să termine."

Ramona Bădescu a încheiat cu încă o confesiune neașteptată: "Am fost înşelată, am înşelat, am fost lăsată, am lăsat.
Eu am înşelat pentru că aşa am simţit, aşa mi-a plăcut. Nu mi-a părut rău"
.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod