Radu Banciu: "Halep este o țărăncuţă, Şarapova e o lady"

de Daniel Dumitrescu, 9 Iunie 2014

Jucătoarea de tenis Simona Halep, finalistă la Roland Garros, a declarat, duminică, la revenirea în ţară, că le mulţumeşte tuturor românilor care au susţinut-o în finala pierdută în faţa Mariei Şarapova.
Printre aceștia nu se numără însă și Radu Banciu. Realizatorul TV nu a fost impresionat de performanţa Simonei de la Roland Garros. Susținerea generală de care se bucură Halep nu l-a cucerit și pe Banciu. Acesta nu este impresionat de performanța româncei la prestigiosul turneu și a comentat dur la adresa tenismenei constănțene. "Simona Halep este o ţărăncuţă, nu aţi văzut cum vorbeşte engleza? Aia, Şarapova, e o lady", a spus acesta, în emisiunea "Lumea lui Banciu" de duminică.

Banciu a continuat în același stil, spunând că Simona degeaba a ajuns în finală dacă a pierdut-o, că nu a învins nicio tenismenă puternică în acest turneu şi a spus că nu e de acord cu faptul că Simona se simte mândră că este româncă, într-o ţară în care 86% dintre cetăţeni nu reuşesc să facă economii de la o lună la alta.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod